• Emisiuni
  • Vocea României
  • Brenciu, din nou cu ochii in lacrimi. Uite cat de frumos au cantat doi dintre concurenti piesa Antoniei si a baietilor de la Vunk, "Pleaca"

Brenciu, din nou cu ochii in lacrimi. Uite cat de frumos au cantat doi dintre concurenti piesa Antoniei si a baietilor de la Vunk, "Pleaca"

Brenciu, din nou <span style="color:#f00;">cu ochii in lacrimi. </span>Uite cat de frumos au cantat doi dintre concurenti piesa Antoniei si a baietilor de la Vunk, "Pleaca"

Emisiunea este in intregime pe voyo.ro.

Au ridicat publicul in picioare pe melodia Antoniei si a celor de la Vunk, iar pe Horia l-au facut sa regrete ca i-a adus la duel pe “cei mai silitori elevi” ai sai. “Pleaca” si-au cantat unul altuia Laurian Manta si  Maria Alexievici, duetul brencian caracterizat prin ”tineretea, copilaria si bucuria scenica”, asa cum a spus chiar antrenorul lor.

”Ati fost adorabili”, i-a felicitat Loredana, “iar tu ai o obraznicie care imi place foarte mult si care iti da un aer rebel”, i-a spus Mariei. Aproape i-a luat somnul pe jurati asteptand decizia lui Horia cel macinat de ganduri. In cele din urma, episodul din “Brenciana” s-a terminat cu Laurian ca protagonist al seriei viitoare.
 

Vezi duetul dintre Maria si Laurian AICI.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni