• Emisiuni
  • Vocea României
  • Michael Jackson i-a fost "profesor de canto" si i-a luat 5 secunde sa convinga. Moment plin de emotie la "Vocea Romaniei": In lacrimi, la jumatatea piesei

Michael Jackson i-a fost "profesor de canto" si i-a luat 5 secunde sa convinga. Moment plin de emotie la "Vocea Romaniei": In lacrimi, la jumatatea piesei

Michael Jackson i-a fost "profesor de canto" si i-a luat 5 secunde sa convinga. <span style="color:#f00;">Moment plin de emotie la "Vocea Romaniei":</span> In lacrimi, la jumatatea piesei

"Vocea Romaniei" este in intregime pe Voyo.ro.

Robert Reamzy a inceput sa chiuleasca de la orele de matematica si de fizica pentru a se pregati pentru liceul de muzica, iar de la 15 ani a inceput sa dea lectii de pian.

"Nu stiu daca voi intoarce cele patru scaune, sunt multumit ca toate celelalte scaune, ma refer la cele din public, sunt cu fata la mine", a spus Robert, care a venit emotionat si totodata increzator la "Vocea Romaniei", unde a cantat piesa "I Just Can't Stop Loving You" a lui Michael Jackson.

Prestatia lui Robert VIDEO este pe VoceaRomaniei.protv.ro. AICI:

Dupa 5 secunde, Loredana si Horia Brenciu au vrut sa vada de unde vine asa o voce frumoasa. 24 de secunde mai tarziu, Smiley si Marius Moga repetau gestul. Nu degeaba Robert si-a adus cu el "amuletele", niste cristale care sa-i dea energie pozitiva.



Show-ul "Vocea Romaniei" este integral AICI, pe Voyo.ro.

Emotiile au fost atat de puternice pentru el, incat abia s-a abtinut sa nu izbucneasca in plans in toiul piesei.

"M-am intors si ma asteptam sa vad o fata", i-a spus Marius Moga.

"Emotia asta spune totul. Nici nu mai trebuie sa canti", l-a laudat Horia Brenciu.

"Fiindca ai ambitusul atat de ofertant, sunt sigur ca poti sa canti multe alte lucruri. Mi-ar placea sa te am la mine in echipa si sa lucram pe tot felul de piese. Ar trebui sa lucrezi sa te transformi pe tine intr-o legenda. (...) Am incredere in tine", l-a incurajat Moga.

"Ai surprins esenta acestei piese. Sensibilitatea, dorinta si un pic din rautatea lui Michael Jackson. Ma bucur ca ai avut curajul sa canti piesa asta", a remarcat Smiley.

"Ai o ureche foarte buna, auzi niste frecvente pe care multi nu le aud. De-asta ai si putut sa fii autodidact", a explicat Loredana.

"Nu se supara nimeni, indiferent de alegere?", a vrut sa se asigure Robert. :) "Eu si compun la gradi, asa ca il aleg pe Moga...", si-a incheiat el momentul de la auditiile pe nevazute.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni