• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Frumoasao piesao". Ricardo, concurentul portughez care a facut publicul si juriul sa aplaude incontinuu timp de 2 minute la "Vocea Romaniei"

"Frumoasao piesao". Ricardo, concurentul portughez care a facut publicul si juriul sa aplaude incontinuu timp de 2 minute la "Vocea Romaniei"

"Frumoasao piesao". Ricardo, concurentul portughez care a facut publicul si juriul <span style="color:#f00;">sa aplaude incontinuu timp de 2 minute</span> la "Vocea Romaniei"

"Vocea Romaniei" este in intregime pe Voyo.ro.

Ricardo Caria, de 34 de ani, este un portughez din Arad. "Stau in Romania de 8 ani si iubesc tara asta", afirma el.

A ramas in Romania pentru Alina, care i-a devenit sotie in 2006 si au deja doi copii: un baietel si o fetita. Pe Alina a cucerit-o cantandu-i serenade la sub geam. Norocul lui ca Alina statea la parter. :)

"Simt ca pot sa fac muzica fara sa obosesc. Ma simt un om complet cand cant", sustine Ricardo.

Show-ul "Vocea Romaniei" este integral pe Voyo.ro.

Si-a dorit sa se intoarca Smiley, ceea ce s-a si intamplat. "Am simtit pasiunea cu care canti. Tu canti cu tot corpul nu doar cu corzile vocale", i-a spus antrenorul.

Prima pe care a convins-o, insa, a fost Loredana, iar asta i-a facut si mai grea alegerea. "Eu chiar am visat ca o sa va intoarceti voi doi", a spus concurentul. "O sa aleg cu sufletul", a continuat el, inainte sa-si anunte alegerea: Ricardo a intrat in echipa Loredanei de la "Vocea Romaniei".

Prestatia lui Ricardo este VIDEO aici, pe VoceaRomaniei.protv.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni