• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cea mai agitata concurenta de la "Vocea Romaniei": "Parul, imi sta groaznic parul? Deci, cum incepe? Cum incepe, jur? Aoleuuu..."

Cea mai agitata concurenta de la "Vocea Romaniei": "Parul, imi sta groaznic parul? Deci, cum incepe? Cum incepe, jur? Aoleuuu..."

<span style="color:#f00;">Cea mai agitata concurenta </span>de la "Vocea Romaniei": "Parul, imi sta groaznic parul? Deci, cum incepe? Cum incepe, jur? Aoleuuu..."

Emisiunea este in intregime pe Voyo.ro.

Cristina Popoaca lucreaza la o firma de publicitate si si-a dorit sa se faca remarcata la "Vocea Romaniei". Inainte sa intre pe scena, era atat de emotionata incat a uitat versurile si era foarte preocupata de look-ul ei.

"Am o presiune pe torace si pe abdomen"
"Parul, imi sta groaznic parul?"
"Deci, cum incepe? Cum incepe, jur? Aoleuuu..."
"Parul, parul, e ok?"
, s-a tot agitat Cristina.

Nici pe scena lucrurile nu au fost mai usoare. Nu a reusit sa tina microfonul in stativ si s-a stresat sa cante corect, dar i-a iesit exact pe dos, desi are un glas frumos. Aceasta a cantat piesa "Speechless", dar nu a reusit sa-i lase fara cuvinte pe jurati.

Momentul cel mai amuzant a fost cand Smiley i-a aratat cum se pune microfonul in stativ, iar Pavel Bartos a venit sa verifice ce a reglat Smiley.

"Chiar daca nu ne-am intors, suntem fanii tai. Unde stai in Bucuresti? Chiar daca astept un copil, pot sa-mi fac prieteni"
, i-a spus Horia Brenciu cu zambetul pe buze, declarand ca el doreste sa isi faca prieteni.

Poti vedea momentul doar pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni