• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României a fost lider absolut de audiență: „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume!”

Vocea României a fost lider absolut de audiență: „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume!”

Vocea României a fost lider absolut de audiență: „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume!”

Vocea României a revenit aseară! Pavel Bartoș abia aștepta să spună, din nou: „Să fie VOCE!”, iar antrenorii au fost nerăbdători să-și ocupe scaunele și să apese butonul pentru vocile care fac scena să vibreze. „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume”, a precizat Tudor Chirilă. 

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.4 puncte de rating și 27.0% cotă de piață, dublu față de televiziunea de pe poziția secundă care avea 4.2 puncte de rating și 13.5% share. 

Peste 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:57, aproape 1.8 milioane de români se uitau la Vocea României.

 Zece concurenți au trecut peste emoții și au urcat aseară pe scena de la Vocea României. Și-au spus poveștile și au transmis, prin note muzicale, sentimente care au trecut dincolo de ecrane, iar șapte dintre ei au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și să ajungă în următoarea etapă a show-ului.

Noi concurenți sunt pregătiți să facă momente spectaculoase pe scena de la Vocea României, vinerea viitoare, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni