Vocea României 360 | Fii parte din show-ul LIVE din confortul casei tale!

Vocea României 360 | Fii parte din show-ul LIVE din confortul casei tale!

La Vocea României încep etapelele LIVE, acolo unde publicul va decide cine merge mai departe și cine va ridica mult râvnitul trofeu deasupra capului la finalul sezonului 10. 

Ești gata pentru o nouă experiență? Știm cât de mult îți dorești să trăiești Vocea României aproape de antrenorii tăi preferați și de cele mai tari voci din competiție, așa că ți-am pregătit o super surpriză. 

Cu experiența 360 powered by Vodafone EasyTech, poți urmări Vocea României așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Poți face parte din poveste din confortul casei tale sau de oriunde vrei tu. Totul este la doar un click distanță!

Fii parte din povestea Vocea României din confortul casei tale! 

Te așteptăm pe https://www.protv.ro/vocearomaniei/vodafone360, vineri, 9 decembrie, începând cu 20:30. Cu ajutorul unei camere 360, poți face un tur virtual al platoului Vocea României și poți urmări prestația concurenților ca și cum ai face parte din public.

Te poți bucura de această experiență inedită în timpul prestațiilor celor 12 concurenți de la Vocea României. Momentele favoriților tăi rămân disponibile până la următorul LIVE. 

Vineri, scena de la Vocea României va vibra LIVE, iar cei de acasă își pot vota favoriții pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1264 (tarif 0,48 TVA inclus). Emisiunea poate fi urmărită LIVE și pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni