• PRO TV
  • Vocea României 2022 - Semifinala. Tudor Chirilă, show incendiar alături de Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea

Vocea României 2022 - Semifinala. Tudor Chirilă, show incendiar alături de Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea

Vineri seara, în semifinala Vocea României, Tudor Chirilă a performat pe scenă alături de cei doi concurenți din echipa lui, Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea.

Tudor, Ioana și Iulian au cântat piesa ”18 ani”, ridicând publicul în picioare și stârnind un ropot de aplauze. În această seară, în semifinală, se va afla, conform votului publicului, cine trece mai departe, în marea finală Vocea României din 23 decembrie. Piesa „18 ani” a adus emoții în sufletele antrenorilor, dar și telespectatorilor!

Tudor Chirilă: „

Theo Rose: „Îmi imaginam în timp ce erați pe scenă ce atmosferă este la voi în echipă. Bravo, a fost foarte mișto!”

Smiley: „Aș vrea să scot în evidență cât de important este să trăiești clipa, iar piesa este despre asta. Mă uitam cumva, în sală, și am văzut foarte mulți oameni triști și când văd că zâmbesc din ce în ce mai puțin de clipele pe care le trăiesc acum...Oamenii ăștia ne aduc aminte cât de important este să trăiești clipa! Vă mulțumesc pentru momentul ăsta, am dansat cu colegii mei”

Denis: „Îmi place foarte mult piesa asta! Se difuza foarte mult la PRO TV chiar, când eram micuț. A fost un moment fain!”

Irina Rimes: „Eumi-am permis să mă descalț și să mă distrez. A fost o petrece mai mult decât un moment care să arate calitățile vocale. Acum îmi dau seama cum e Tudor. Are o piesă veche și totuși are 18 ani”

În această seară, în semifinală, se va afla, conform votului publicului, cine trece mai departe, în marea finală Vocea României din 23 decembrie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni