• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2022. Semifinala. Ioana Vecerdea și-a scos în evidență talentul cu piesa „Something”

Vocea României 2022. Semifinala. Ioana Vecerdea și-a scos în evidență talentul cu piesa „Something”

Vineri seara, în semifinala ”Vocea României”, Ioana Vecerdea și-a etalat calitățile vocale cu o piesă plină de emoție. 

Ambițioasă și cu un talent aparte, tânăra a reușit ceea ce și-a dorit, iar după prestația din semifinală a fost lăudată atât de cei de acasă, cât și de antrenori:

Tudor Chirilă: ”Este momentul tău cel mai bun, ai crescut absolut extraordinar. Este cea mai bună interpretare a ta. M-am uitat la tine ca la un artist complet. Îți mulțumesc foarte mult, să fii mândră de momentul acesta”.

Denis: ”Ioana, ești supertare. Este cel mai bun moment al tău de la Vocea României”. 

Smiley: ”Eu sunt un mare fan Beatles. Ce ai cântat tu în seara asta a fost o surpriză. Ai reușit să păstrezi caracterul ăsta lejer al cântecului, de duminică după-amiază, când plouă și stai cu iubitul/iubita și vă bucurați unul de altul... Ești foarte bună, bravo, mi-a plăcut foarte mult momentul”.

Theo Rose: ”Ioana, nu m-ai dezamăgit nici în seara asta. Ești una dintre vocile mele preferate din acest sezon. Interpretarea a fost aproape perfectă. Ai fost tu cea adevărată în seara asta”.

Irina Rimes: ”Wow!”


Tânără cu mult talent și cu o finețe aparte a reușit să ridice publicul în picioare în semifinala Vocea României 2022. Piesa pe care a interpretat-o, „Something”, s-a potrivit perfect cu timbrul său muzical și nu am considerat noi, ci antrenorul său, Tudor Chirilă.

Ioana Vecerdea este din Sibiu, iar în cadrul primelor sale apariții la Vocea României a dezvăluit, în fața telespectatorilor, că a fost de multe ori victima bullying-ului, însă muzica i-a fost terapie în acea perioadă. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni