Vocea României 2019 - Knockout 1: Renee Santana, Dragoș Alecsă și Daniel Tudor

Vocea României 2019 - Knockout 1: Renee Santana, Dragoș Alecsă și Daniel Tudor

A început prima runda de knockout-uri la Vocea României 2019!

Renne Santana are 30 de ani, este din Mexic unde activează în domeniul muzical. Este nepoata ( pe departe ) a faimosului Carlos Santana. L-a vazut o singura data pe artist, atunci când avea 3 ani, la o întâlnire de familie. Se bucura ca sunt rude deși nu se cunosc, aceasta este o inspirație pentru ea.

A încercat sa îl contacteze pe cântareț, sa o ajute în carieră, însa nu a reușit sa ia legatura cu acesta niciodata pentru ca a fost gonita de garzile de corp.

Daniel Tudor este din Timi?oara, a fost crescut mai mult de bunici pentru ca parinții erau aproape tot timpul la munca. Când era mic, asculta muzica la TV și era pasionat de rock. I-a placut mult sa cânte la ora de muzica în generala și a început sa mearga în liceu la karaoke. 

La început, avea frica de reacția oamenilor. Voia doar sa se piarda în mulțime însă reacția oamenilor când îl auzeau era uimitoare.  

Dragoș Alecsă are 19 ani și este din Onești, însa de jumatate de an locuiește în Cluj. Este o fire calma, îi place sa ajute și sa dea sfaturi. Spune ca el este cel care îi împaca pe cei din gașcă. Empatizeaza foarte bine cu oamenii și nu-i place sa fie singur. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni