• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2019 - Knockout 1: Mihaela Romilă, Bogdan Dumitraș și Lavinia Băjinaru

Vocea României 2019 - Knockout 1: Mihaela Romilă, Bogdan Dumitraș și Lavinia Băjinaru

Vocea României 2019 - Knockout 1: Mihaela Romilă, Bogdan Dumitraș și Lavinia Băjinaru

A început prima runda de knockout-uri la Vocea României 2019! 

Bogdan are 25 de ani, este din Botoșani și locuiește în Bucuresti de 3 ani. A studiat Conservatorul la Iași însă a preferat sa își dea masteratul în București.  

Bătea în oalele mamei înca din copilarie așa că aceasta l-a trimis la Liceul de Arte. Nu i-a placut la început caci era mult de studiat însă cu timpul a ajuns să îi placa. Practic a studiat muzica pâna în acest moment timp de 18 ani. 

Lavinia Bajinaru este din Ploiești. Este casatorită și are un baiețel de 3 ani.

A crescut la țară, în Bertea, Prahova. A facut parte din Ansamblul Popular din zona, iar în Liceu a facut ?coala Populara de Arte unde a trecut de la populara la muzica ușoară. 

Mihaela Romilă are 29 de ani, este din  București, însa locuiește în Iași de 11 ani caci s-a mutat împreuna cu familia în oraș. Mutarea a fost un eveniment dramatic pentru Mihaela caci toți prietenii ei erau în București. Era și îndragostită, iar mutarea a însemnat implicit și desparțirea de persoana iubită.

 A început sa cânte acum 4 ani, urmând cursuri online și urmărind canale de Youtube. A încercat sa ia cursuri de pian atunci când era mica dar a renun?at destul de repede deoarece profesoara obișnuia sa o loveasca peste mâna.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni