Vocea României: 1,3 milioane de oameni au urmărit spectacolul inegalabil de pe scenă

Vocea României: 1,3 milioane de oameni au urmărit spectacolul inegalabil de pe scenă

Filă cu filă, moment cu moment și piesă cu piesă se construiește sezonul 10 Vocea României! Antrenorii își pregătesc cele mai puternice echipe, iar emoțiile de pe scenă sunt din ce în ce mai mari. 

Este etapa în care ține doar de cei care urcă pe scenă să întoarcă scaunele și să continue pe notele muzicale de pe una dintre cele mai mari scene. „Nu caut să câștig, caut să cânt, să trăiesc, din nou, acele emoții”, a spus, aseară, unul dintre concurenți.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:02, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.5 puncte de rating și 11.6% share. 

Aproape 1,4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:44, aproape 1,7 milioane de români se uitau la Vocea României.

Ioana Vecerdea, tânăra de 18 ani care a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă, a povestit cât de importantă este muzica pentru ea și de ce a ales să vină la Vocea României: „Probabil mi-am pierdut încrederea în mine în momentul în care am fost judecată de oameni, de colegii de clasă, legat de modul în care arăt. Înclusiv profesorii mă judecau. Simțeam că nu mă pot ridica la standardele societății, dar s-au schimbat lucrurile. Am realizat că oamenii, îndiferent de situație, or să comenteze. Muzica este modul în care mă exprim cel mai bine, e un fel de terapie.” 

Știu că par, câteodată, balaur, dar nu sunt chiar ce par. Pot să fiu un tip cald și bun, dar și serios, și organizat”, i-a spus Tudor Chirilă.

Săptămâna viitoare, Vocea României ne așteaptă cu o nouă etapă a audițiilor pe nevăzute, plină de momente surprinzătoare. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni