• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea – Jurnal de poveste. O colecție de mărturisiri despre cele mai importante voci!

Vocea – Jurnal de poveste. O colecție de mărturisiri despre cele mai importante voci!

Vocea – Jurnal de poveste. O colecție de mărturisiri despre cele mai importante voci!

Prima dată ni s-a auzit vocea! De când ne naștem, așa ne exprimăm fiecare sentiment, iar, pentru fiecare dintre noi, există o voce care ne-a marcat. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose, Denis The Motans și Pavel Bartoș au spus, în exclusivitate, care sunt cele mai importante voci din viețile lor.

Pentru fiecare Jurnal de poveste, e o voce care o duce mai departe și fiecare voce are povestea ei nespusă... până acum! Poveștile lor pot fi auzite în Vocea – Jurnal de poveste.

„Atunci când mă gândesc la o voce, prima care îmi vine în minte e vocea tatălui meu. Vocea lui era foarte impunătoare și interesant este că tata a obținut-o în urma unei operații de polipi pe coarda vocală, pentru că înainte era foarte gâjâită. După ce s-a operat, vocea lui a primit claritate. Chiar el spunea că a primit o voce nouă după operație”, a spus Tudor Chirilă.

Pentru Irina Rimes, cea mai importantă voce, este cea a bunicii ei: „Vocea din capul meu este vocea bunicii mele. Cred că de-acolo vine drama din piesele mele, dar și din felul meu de a relata poveștile din viața mea. Bunica mea a avut o soartă tragică, irelevantă pentru acest jurnal, dar relevantă pentru cum i-am moștenit talentul. Ea cânta în strană și eu am crescut în biserică, sub clopote.”

„Dacă tot vorbesc despre „voci” importante, am și eu câteva la auzul cărora mă topesc pe loc. Însă, de ceva timp, cea mai frumoasă voce din viața mea este cea pe care o aud când deschid ochii dimineața. O voce care parcă vine din mine, deși nu este a mea”, spune Smiley. Pentru Theo Rose, Raluca, sora ei, are cea mai marcantă voce: „Ea mi-a cântat pentru prima dată, mi-a vorbit despre Dumnezeu și mi-a însoțit primii pași în muzică.”

„În copilărie, când eram doar noi doi, mama, cea mai puternică femeie din lume, îmi cânta și mă îndemna să cânt cu ea. Privind în urmă, realizez că era o metodă de a mă feri de anumite clipe grele, dificultăți. Vocea mamei era un scut impenetrabil”, a spus Denis The Motans.

Pavel Bartoș a povestit cât de mult au însemnat pentru el părinții săi: „După ce am pierdut-o și pe mama, mi-am dat seama că, de fapt, ea a fost vocea permanentă din viața mea. Trăiesc de multe ori regretul că nu i-am spus cât de mult a contat pentru mine.”

Întregile povești ale antrenorilor și prezentatorului de la Vocea României pot fi auzite aici: Vocea – Jurnal de poveste.

Vezi și: 
Rianna Rusu nu poate descrie în cuvinte sentimentele pe care le trăiește la Vocea României



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni