• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea – Jurnal de poveste. Marian Olteanu. „Și atunci a apărut el, m-a ajutat să mă dezvolt”

Vocea – Jurnal de poveste. Marian Olteanu. „Și atunci a apărut el, m-a ajutat să mă dezvolt”

Vocea – Jurnal de poveste. Marian Olteanu. „Și atunci a apărut el, m-a ajutat să mă dezvolt”

Pentru ei, cele mai importante voci au reușit să fie parte din ceea ce sunt astăzi – oamenii iubiți de publicul care îi urmărește și apreciază! Prin Vocea – Jurnal de poveste mai multe vedete ne-au povestit despre acele persoane care au reușit să-și pună amprenta în viețile lor și ale căror voci le răsună în minte ori de câte ori au nevoie de un sfat.

Marian Olteanu, actorul principal din serialul fenomen CLANUL, cel care îl interpretează pe David Pribeag, ne-a povestit cine a fost omul care a reușit să-l îndrume în viață și a cărui voce și sfaturi i-au rămas în minte și îl ghidează să fie omul de astăzi, atât pe plan personal, cât și profesional.

„Eram un tânăr care doar se gândea la ceea ce va urma mai departe în cariera lui ca actor și nu știam exact care sunt principiile de care ar trebui să țin cont sau normele pe care ar trebui să le respect. Și atunci a apărut el, m-a învățat, m-a ajutat să mă dezvolt și sunt lucruri de care țin cont și în prezent. Uitându-mă la Vocea României am realizat că fix acest lucru se aplică și concurenților din emisiune. Antrenorii sunt acolo pentru ei și le insuflă lucrurile de care ar trebui să țină cont. Vă asigur că o astfel de VOCE care să stea în spatele tău este esențială în viață!”, spune Marian Olteanu.

Întreaga poveste despre persoana care i-a fost inspirație actorului din serialul CLANUL, poate fi descoperită aici: Vocea – Jurnal de poveste.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni