• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea-Jurnal de poveste. Cabral: Și în viață, în general, atunci când am de luat decizii…îi aud vocea în mintea mea

Vocea-Jurnal de poveste. Cabral: Și în viață, în general, atunci când am de luat decizii…îi aud vocea în mintea mea

Vocea-Jurnal de poveste. Cabral: Și în viață, în general, atunci când am de luat decizii…îi aud vocea în mintea mea

Cele mai importante voci din viețile noastre își pun amprenta și ne definesc pe noi, ca oameni. Antrenorii de la Vocea României, și prieteni ai emisiuni, ne-au povestit care sunt oamenii cei mai importanți pentru ei, care au reușit, prin vocile lor să-i susțină. Toate poveștile lor pot fi ascultate în Vocea – Jurnal de poveste.

Săptămâna aceasta, Cabral este cel care ne-a povestit despre omul care a reușit să-l marcheze și a cărui voce o aude atunci când are cea mai mare nevoie. Ce schimbări a adus în viața lui, în ce momente simte să-i asculte vocea și cât de importantă este această persoană în viața lui, ne-a povestit în exclusivitate.

„Culmea, el nici măcar nu urla, nu țipa… dar creierul meu era setat să-l audă și îl auzeam întotdeauna. Uneori mă calma, alteori îmi dădea energie. Faza frumoasă este că și în viață, în general, atunci când am de luat decizii importante… îi aud vocea în mintea mea. Sau îl sun”, a spus Cabral.

Despre ce voce importantă din viața lui ne-a povestit prezentatorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Ce spun românii” puteți afla ascultând întreaga poveste aici: Vocea – Jurnal de poveste.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni