• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea – Jurnal de poveste. Alex Dima: „Luați aminte la ce vă spun: Vocea noastră contează!”

Vocea – Jurnal de poveste. Alex Dima: „Luați aminte la ce vă spun: Vocea noastră contează!”

Vocea – Jurnal de poveste. Alex Dima: „Luați aminte la ce vă spun: Vocea noastră contează!”

În drumul nostru întâlnim diferiți oameni care ne ghidează în viață. Încă de când ne naștem primim sfaturi și ascultăm ce se petrece în jur. Vocile oamenilor pe care i-am întâlnit ne rămân în minte și ne sunt sprijin în momentele decisive. Alex Dima completează, săptămâna aceasta, jurnalul de poveste cu amintirile lui. Toate mărturisirile pot fi ascultate aici: Vocea – Jurnal de poveste.

Pe Alex Dima îl cunoaștem de la România, te iubesc! acolo unde, alături de colegii lui, investighează neregulile din țară și prezintă lucrurile obiectiv, fără perdea. Îl știm și din cauzele umanitare în care este implicat și cum, de atâția ani, luptă pentru o țară acolo unde fiecare este corect și face eforturi pentru un viitor mai bun.

”„Ia aminte la ce-ți spun acum!” - Așa începeau discuțiile cu bunica, atunci când avea ceva important de plantat în mintea și sufletul meu. În viață, suntem suma vocilor pe care tot ea, viața, ni le scoate în cale. Prima mea întâlnire, de căpătâi, a fost cu bunica. Vocea ei, blajină, dar care nu prea lăsa loc de întors, o aud atunci când gândul mă duce aproape de locul copilăriei, acel minunat „hai, la masă!” strigat de la gura sobei unde sfârâiau tot felul de bunătăți. Cum zicea bunica, luați aminte la ce vă spun: Vocea noastră contează! Asta ar trebui să înțelegem. Să ne cunoștem drepturile, să le respectăm și apărăm, să înțelegem că vocea noastră chiar contează și, împreună, putem schimba fața lucrurilor din jurul nostru”, spune Alex Dima.

Întreaga poveste, dar și ce alte voci i-au conturat parcursul lui Alex Dima, descoperim pe Vocea – Jurnal de poveste.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni