• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea 2022: Primul LIVE. Winael Baldus a ridicat antrenorii și sala în picioare cu interpretarea piesei „You're the Voice”

Vocea 2022: Primul LIVE. Winael Baldus a ridicat antrenorii și sala în picioare cu interpretarea piesei „You're the Voice”

I se citește bunătatea în voce, iar pe scenă se simte ca peștele în apă. Winael Baldus a creat un moment spectaculos în primul live la Vocea României 2022, interpretând piesa „You're the Voice”. Smiley, Theo și Denis l-au aplaudat în picioare pe tot parcursul melodiei, iar publicul a cântat împreună cu el. 

„Ești fantastic! În timp ce cântai, mă gândeam că Vocea României este despre cine te inspiră cel mai mult”, a cochis Denis.

„Tu ești nota de final a acestei ediții. M-a uns pe suflet”, a comentat Irina Rimes. 

„Tu ești un exemplu pentru noi”, i-a spus Theo Rose. „Ești o voce care inspiră”, a adăugat Smiley 


A venit în România, într-o vacanță de Crăciun, și s-a îndrăgostit de țara noastră. De la prima sa apariție pe scena de la Vocea României, Winael Baldus i-a cucerit pe antrenori cu vocea sa. Concurentul a fost aplaudat în picioare la audiții. „Eu cred că ai o voce de câștigător! A fost dumnezeiesc”, i-a spus atunci Irina Rimes.
 

Tânărul este din Caraibe, dar de un an locuiește la Sibiu și este îndrăgostit de o româncă. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni