• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea 2022: Primul LIVE. Theo Rusu a realizat o coregrafie spectaculoasă în timp ce a cântat piesa „Black Dog”

Vocea 2022: Primul LIVE. Theo Rusu a realizat o coregrafie spectaculoasă în timp ce a cântat piesa „Black Dog”

Theo Rusu a creat un moment incendiar pe scena de la Vocea României. A avut o coregrafie deosebită și s-a dăruit total piesei „Black Dog”.

„Nu știu dacă este genul de rock cel mai potrivit pentru tine, dar ai fost „all in”. Ești genul de actor pe care și l-ar dori orice regizor. A fost cel mai spectaculos moment din seara aceasta”
, a comentat Tudor Chirilă. 

„Ai o voce cu multe armonice. Fiecare moment e o piesă întreagă de teatru”, i-a spus Smiley. 

Theo Rusu este din București și a venit la blind-urile de la Vocea cu tatăl său, care este cel mai mare susținător al său.

„Am multe ocupații, sunt cântăreț, sunt profesor de tehnică vocală și pasionat de foarte foarte multe lucruri. Am venit cu tatăl meu și sunt foarte mândru să-l am aici. Este susținătorul meu numărul 1. Împreună cu tatăl meu mă ocup de un anticariat. Ador să citesc.. îmi place mirosul cărții”, a povestit Theo. 

Mi-am dorit de mult o voce rock! Eu cumva am înțeles că o să vină la mine. Pentru că în momentul în care m-am întors m-a privit într-un fel! Eu cred foarte mult în chimie. Și eu cred că exista chimie care leagă doi oameni”, a spus Irina Rimes la audiții. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni