Vlad Gliga, concurent la Vocea Romaniei: "Apreciez artistii care canta LIVE!"

Vlad Gliga, concurent la Vocea Romaniei: "Apreciez artistii care canta LIVE!"

Vlad, un tanar de 22 de ani din Cluj i-a uimit pe antrenorii de la “Vocea Romaniei”, cantand celebra piesa a lui Tom Jones, “Delilah”.

Vlad Gliga face parte din echipa lui Horia Brenciu. Afla mai multe despre el din interviul de mai jos:
 

De cat timp canti?

Pasiunea mea pentru muzica a inceput  din copilarie,  cred ca aveam 6,7 ani, ma uitam la desene animate si invatam piesele de la inceputul animatiilor. Eram in lumea mea.

Care e cel mai bun sfat legat de muzica pe care l-ai primit pana acum?

Cel mai bun sfat de pana acum, mi-a fost adresat de nenumarate persoane si anume sa nu ma las de muzica, caci am ceea ce este necesar sa ajung departe si important e ca imi doresc sa ajung cat mai sus cu pasi mici si siguri.

In cat timp inveti sa canti o piesa noua? 

Daca ma concentrez doar pe acea piesa, intr-o zi o invat, dar ca sa imi ramana bine intiparita in minte imi trebuie sa o mai aprofundez cu fiecare ocazie pe care o am si sa imi intre versurile si emotia in minte si in suflet ca si un reflex

Cum ti se par ceilalti concurenti?

Toti imi sunt prieteni si ne-am inteles si ne intelegem foarte bine. Despre voci nici sa nu mai vorbim, avem voci de exceptie in Romania, avem talente in tara asta si realitatea este ca putin apreciem. Sunt vedete in devenire cu un caracter si o personalitate de apreciat si sper sa ramana la fel asa cum i-am cunoscut.

Cine sunt cei care te sustin?

Familia este cea care ma sustine cel mai mult din toate punctele de vedere, pe urma prietenii care imi sunt alaturi si tuturor le multumesc pentru aceasta.

Care e cel mai mare critic al tau?

Cel mai mare critic al meu (ironic) sunt eu!!

Care sunt avantajele faptului de a avea voce si de a sti sa canti, in general? Ce beneficii ti-a adus acest talent pana acum?

Faptul ca ai o voce si sti sa canti este un dar de la Dumnezeu si trebui luat ca atare si pretuit. Dupa parerea mea este un privilegiu, este un lucru care atinge sufletul iar beneficiile vin de la sine, este imposibil sa nu vina din moment ce muzica pe care o faci, o faci cu dragoste si daruire, ceea ce simti tu, va simti si cel din fata ta.

Care sunt artistii pe care ii admiri? Vocea carei vedete din lumea muzicii iti place cel mai mult?

Artistii pe care ii admir, sunt cei care stiu sa transmita acel sentiment aparte, sa stie sa faca lumea sa se ridice in picioare cand il aude, care stiu sa se simta bine pe scena si sa ma fac sa ma simt ca si cum as fi eu in locul lui. Apreciez artistii care, de fiecare data cand au ocazia si posibilitatea, canta live.

Nu pot sa zic ca imi place o singura voce, in fiecare artist pe care l-am ascultat si il ascult am gasit ceva interesant si are ceva special de care ma atasez si incerc sa invat cate ceva de la fiecare in parte.

Ce schimbari speri sa aduca in viata ta aparitia in emisiunea Vocea Romaniei?

Nu ma astept sa se intample minuni, dar imi doresc tare mult si sper sa imi deschida cat mai multe usi catre lumea fascinanta a muzicii.

Vezi Vocea Romaniei editia a cincea INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni