• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vizi Imre, finalistul de la "Vocea Romaniei", este primul om care face asa ceva: "Felicitari! Meriti tot respectul"

Vizi Imre, finalistul de la "Vocea Romaniei", este primul om care face asa ceva: "Felicitari! Meriti tot respectul"

Vizi Imre, finalistul de la "Vocea Romaniei", este primul om care face asa ceva: "Felicitari! Meriti tot respectul"

"Vocea Romaniei" revine sambata, de la 20.30, la ProTV, cu semifinala acestui sezon. 

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI


La un an de la participarea sa la "Vocea Romaniei", unde a ajuns pana in finala si a reusit sa ocupe locul al doilea, Vizi Imre nu a renuntat la muzica, ba dimpotriva, compune piese si acum si-a propus sa lupte pentru o cauza nobila.

Vizi a aflat despre greutatile prin care trec copii de la un orfelinat din Targu-Mures si se pregateste sa organizeze un eveniment de strangere de fonduri pentru ca micutii orfani care se hranesc adeseori cu resturi sa se bucure de o cina cu mancare buna, iar din banii ramasi calugarul care are grija de cei 40 de orfani sa le cumpere haine si alte lucruri necesare.


Descarca si tu aplicatia Vocea Romaniei pe telefon sau tableta si sustine-ti favoritii

Fostul elev al lui Moga la "Vocea Romaniei" va canta joi, de la 18.00, la bradul din oras, iar oamenii sunt invitati sa dea din putinul lor celor care o duc mai rau decat ei. Indiferent ca vor dona bani sau alimente, toate acestea vor fi binevenite in orfelinatul in care micutii o duc de pe o zi pe alta.

Ceea ce l-a surprins insa pe artist este faptul ca este primul om din oras care doreste sa cante legal pe strada, iar autoritatile nu au stiut cum sa reactioneze cand au auzit asta.

 

"Astazi, am fost la politie, politia locala si primarie. Toti au fost de treaba si au incercat sa ma ajute. Se pare ca eu sunt primul din oras care vrea sa cante legal pe strada. Oricum o doamna extraordinar de draguta m-a ajutat si am facut o cerere si se pare ca se va aproba. 

Daca totul merge bine ne vedem joi de la ora 18 pana la ora 20 pe undeva pe la brad.Si inca ceva: nu trebuie neaparat sa dati bani. Puteti sa aduceti faina sau zahar si alte alimente de baza", a scris Vizi Imre pe pagina sa de Facebook.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni