• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vineri, concurentii lupta pentru un loc in cele patru echipe, in ultima runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei!

Vineri, concurentii lupta pentru un loc in cele patru echipe, in ultima runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei!

Vineri, concurentii lupta pentru un loc in cele patru echipe, in ultima runda de auditii pe nevazute Vocea Romaniei!

A mai ramas foarte putin pana la ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei! Mai sunt doar opt locuri libere in cele patru echipe, iar concurentii vor avea de dat un examen dificil vineri, de la 20:30, pentru a merge mai departe catre marele trofeu. Tensiunea creste din ce in ce mai mult, iar cei care vor urca saptamana aceasta pe scena vocilor vor lupta pentru singurul loc ramas in echipa Tudor, pentru cele doua locuri din echipa Loredana si echipa Smiley si pentru cele trei locuri din echipa Moga.

Confruntarea va fi acerba atat pentru concurenti, care vor interpreta piese rock, pop, indie, latino, soul sau r&b, cat si pentru antrenori, care isi doresc sa-si completeze echipele cu cele mai bune voci ale acestui sezon. In ultima runda de auditii pe nevazute vom asculta melodii precum Stronger, What is love, Piece of my heart sau Radioactive si vom vedea ce ii va face pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa spuna: ”Ai acel testosteron in voce” sau ”Intrebarea e: de ce a cautat-o pe strazi plangand? Ce, nu avea telefon?”.

Saptamana aceasta vom vedea o editie incendiara Vocea Romaniei, din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile extraordinare ale celor patru antrenori, deciziile neasteptate si lupta apriga pentru cei mai buni concurenti. 

Vineri, de la 20:30, vom afla cine sunt concurentii care vor reusi sa intoarca scaunele antrenorilor si sa completeze cele patru echipe pentru etapa duelurilor si vom vedea strategiile incredibile ale antrenorilor de a merge mai departe in competitie cu voci memorabile.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni