• PRO TV
  • Videoclipul pe care admiratorii il vor pune pe "repeat". Alexandra Stan si Inna prezinta "We Wanna" - VIDEO

Videoclipul pe care admiratorii il vor pune pe "repeat". Alexandra Stan si Inna prezinta "We Wanna" - VIDEO

Videoclipul pe care admiratorii il vor pune pe "repeat". Alexandra Stan si Inna prezinta "We Wanna" - VIDEO

Alexandra Stan si Inna au lansat videoclipul piesei "We Wanna", o colaborare cu Daddy Yankee. Materialul video s-a dovedit a fi unul incediar, cele doua cantarete aparand in ipostaze ce depasesc orice imaginatie. 

Fanii Alexandrei si Innei asteptau de ceva vreme ca artistele lor favorite sa colaboreze in plan muzical, iar dorinta lor s-a materializat. Cele doua cantarete de talie internationala au filmat impreuna videoclipul piesei "We Wanna", o compozitie muzicala ce va ajunge cu siguranta in topurile muzicale din Romania. 

Citeste si: Pare o tanara ca oricare alta, insa rezultatul final e incredibil. Cum arata dupa ce si-a terminat machiajul

Noul videoclip a fost filmat in Romania si in Puerto Rico pe durata mai multor zile, iar rezultatul este unul cat se poate de reusit. Admiratorii celor doua cantarete vor urmari aceste imagini pe "repeat". 

"Inna este un artist pe care eu il admir, iar pentru mine a fost primul role model din Romania. Este cute, degajata, super fun, plina de energie si imi place sa lucrez cu ea. Mi se pare ca noi doua suntem ca un milkshake delicios de vanilie si ciocolata, de care pur si simplu nu te mai saturi!", a declarat Alexandra Stan despre colaborarea cu Inna

Imaginile in care apar Inna si Alexandra Stan sunt incediare, cele doua fiind surprinse in ipostaze senzuale. Cu siguranta, domnii vor aprecia acest material video.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni