VIDEO Momentele de la Vocea României care au devenit virale în topul The Voice Global al lunii septembrie

04 Octombrie 2019, 23:43


	VIDEO Momentele de la Vocea României care au devenit virale în topul The Voice Global al lunii septembrie
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, The Voice Global, Top 10, video,
Autor: Dan L. Brumar

Trei concurenți din sezonul 9 al show-ului Vocea României i-au impresionat pe realizatorii compilației The Voice Global pe luna septembrie. Ei s-au clasat în Top 10 cu prestațiile lor din audițiile pe nevăzute. Haideți să-i cunoaștem!

Vocea lor contează nu doar la ei acasă. Cei trei concurenți români au intrat în luptă în prima și în a doua ediție a acestui sezon de Vocea și și-au făcut loc în topul celor mai apreciate 10 reprezentații. Cel mai bine clasat în topul întocmit de The Voice Global este Daniel Tudor. Cu piesa The Real Slim Shady, românul a fost propulsat până pe locul 2, iar Smiley e și mai fericit fiindcă e în echipa lui. Iată de ce a fost atât de apreciat în audiții! 

Impresionantă a fost și prestația lui Alessandro Dănescu - You Know I’m No Good – care i-a asigurat locul 5 în topul celor mai reușite audiții ale lunii septembrie 2019 de pe întreg mapamondul. Tânărul a ales să-și joace șansa alături de Irina Rimes, în echipa căreia a intrat. Iată cum a sunat piesa lui în audiții!

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Bogdan Ghirău, care a interpretat piesa Come Together. E ultimul în acest top, însă nu și în preferințele lui Tudor Chirilă, care s-a luptat ca să-l aibă în echipa lui. Iată cum s-a descurcat Bogdan în fața celor 4 antrenori!

Cei trei concurenți au fost lăudați și de internauți din afara României. Comentariile postate de aceștia pe YouTube în subsolul video-ului stau mărturie în acest sens.

România nu duce lipsă e prestații virale la Vocea. Anul trecut, evoluția lui Bogdan Ioan din audițiile pe nevăzute a fost inclusă în topul celor mai reușite ale anului 2018. În final, tânărul din Constanța avea să câștige sezonul 8 de Vocea României.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies