• Emisiuni
  • Vocea României
  • V-reporterul Vlad Rosca le-a luat interviuri antrenorilor de la Vocea Romaniei! Afla cum si-au planuit duetele:

V-reporterul Vlad Rosca le-a luat interviuri antrenorilor de la Vocea Romaniei! Afla cum si-au planuit duetele:

V-reporterul Vlad Rosca le-a luat interviuri antrenorilor de la Vocea Romaniei! <span style="color:#f00;">Afla cum si-au planuit duetele:</span>

Vlad Rosca, virtual reporter pentru super show-ul difuzat la Pro TV in fiecare marti, de la 20:15, i-a intrebat pe cei patru antrenori cum si-au facut duetele si ce piese au ales.

Vezi in video de mai jos ce au raspuns Brenciu, Moga, Smiley si Loredana:


 

Orice curiozitate aveti legata de concurenti, de ce se intampla in emisiune, orice nebunie va trece prin cap, ii puteti trimite intrebarile lui Vlad Rosca, v-reporterul de la Vocea Romaniei pe pagina de Facebook a emisiunii,Facebook.com/VoceaRomaniei, iar el va incerca sa va aduca toate raspunsurile.

V-Reporterul Vlad Rosca este legatura dintre concurenti, culisele show-ului si telespectatori/internauti. Vlad va avea cateva interventii in timpul fiecarei emisiuni difuzate in direct, dar va fi in primul rand o prezenta constanta in spatiul virtual al show-ului.

Acesta va oferi informatii din interior, despre pregatirile dinaintea sau din timpul emisiunii, interviuri in exclusivitate cu antrenorii si concurentii si va raspunde intrebarilor venite din partea telespectatorilor.


Vezi emisiunea Vocea Romaniei INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni