V Reporter-ul Oana Tache revine vineri la show-urile live Vocea Romaniei!

V Reporter-ul Oana Tache revine vineri la show-urile live Vocea Romaniei!

Oana Tache revine vineri la Vocea Romaniei in calitate de V Reporter, aducand celor de acasa cele mai tari informatii din camera magenta. Oana se pregateste intens zilele acestea pentru a le transmite in direct telespectatorilor cele mai proaspete informatii din culise. Ea este responsabila cu reactiile, emotiile si trairile la cald ale concurentilor, prezentand atmosfera din backstage.  

“Abia astept ziua de vineri, emotiile si adrenalina editiilor live ale celei mai bune competitii a vocilor din Romania. Suntem o mare familie la Vocea Romaniei si ma bucur ca in fiecare an, pe langa Tudor, Lori, Smiley, Moga si Pavel, prietenii si mentorii mei, ne marim numarul rudelor cu noi oameni frumosi si talentati. Aici ma refer la concurenti, pe care ii astept in camera magenta sa povestim imediat dupa ce au coborat de pe scena. Si, tot la categoria prieteni intra si cei de acasa, care ne urmaresc si cu care voi fi conectata non-stop pe Twitter si Facebook. Pentru mine, Vocea Romaniei e un vis implinit! Ne vedem vineri, de la 20:30!”, a spus Oana Tache.

Oana Tache este o prezenta constanta in lumea media, televiziunea si radioul fiind cele doua mari pasiuni pe care le-a transformat in cariera. Am cunoscut-o pe Oana la MTV, apoi la PRO FM, iar acum este V Reporter la Vocea Romaniei, unde este inconjurata de muzica buna si voci speciale. 

Incepand de vinerea aceasta, la fiecare show Vocea Romaniei, telespectatorii vor urmari live cele mai bune momente muzicale create de concurenti impreuna cu cei patru antrenori, iar Oana Tache va aduce informatii in exclusivitate din culisele show-ului in care doar vocea conteaza.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni