Utilizatorii Twitter au mentionat contul oficial #vocearomaniei de 7.000 de ori

Utilizatorii Twitter au mentionat contul oficial #vocearomaniei de 7.000 de ori

Show-ul Vocea Romaniei se desfasoara, in acelasi timp, atat la televizor, unde telespectatorii pot urmari fiecare moment din platoul emisiunii, dar si online, pe hashtag-ul #vocearomaniei. Pe Twitter, sute de persoane comenteaza fiecare piesa, coregrafie, aparitie, scenografie, replica si ofera, astfel, o recenzie in timp real pentru ceea ce vad la televizor.

Pe contul oficial de Twitter Vocea Romaniei, @ProTVVocea, in ultimele 28 de zile au fost aproximativ 7.000 de mentiuni, dintre care aproape 5.800 numai in luna decembrie. De la inceputul lunii, peste 4.700 de noi utilizatori Twitter au dat follow contului oficial #vocearomaniei.

Vocea Romaniei - Marea Finala, VINERI, 20:30, NUMAI la ProTV!

La semifinala Vocea Romaniei, care a avut loc pe 11 decembrie, au fost inregistrate peste 1.100 de postari pe hashtag-ul #vocearomaniei. In acest calcul sunt incluse numai tweet-urile originale, fara repostari.

Vineri, 18 decembrie, are loc marea finala Vocea Romaniei! Michel, Tobi, Cristina si Tomi se pregatesc intens pentru titlul de Vocea Romaniei si marele premiu, in valoare de 100.000 de euro! Ca la fiecare editie live #vocearomaniei, o parte dintre tweet-urile de pe hashtag vor aparea la televizor, in timp real.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni