• Emisiuni
  • Vocea României
  • Un tip spiritual pe scena de la "Vocea Romaniei". Are tatuaje din Biblie si muschi nu de la sala, ci de la laptele de capra

Un tip spiritual pe scena de la "Vocea Romaniei". Are tatuaje din Biblie si muschi nu de la sala, ci de la laptele de capra

<span style="color:#f00;">Un tip spiritual</span> pe scena de la "Vocea Romaniei". Are tatuaje din Biblie si muschi nu de la sala, ci de la laptele de capra

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Nicolae Buda canta de 10 ani, dupa un accident de motocicleta. Atunci s-a apucat si de scris. "In seara asta am o sustinere spirituala: Dumnezeu", a spus el increzator, in culise, inainte sa paseasca pe scena.

Nu la fel de optimist s-a aratat unul dintre prietenii lui Nicolae: "Hai ca poate si-o fi intrat in voce", a incercat el sa-l incurajeze.

Concurentul nu a intors niciun scaun. "Ti-a scapat vocea dintr-un registru spre falset direct, asta inseamna ca nu ai antrenament", i-a explicat Loredana.

Juratii l-au incurajat sa scrie versuri sau sa faca stand-up comedy pe muzica, pentru ca are simt artistic.

Nicolae a impresionat-o pe Loredana cu forma lui fizica, dar mai ales cu tatuajele. Nu mica i-a fost mirarea acesteia cand a auzit ca barbatul nu merge la sala, ci are muschi pentru ca a consumat mult lapte de capra.

"Doua cani, aduceti doua cani de lapte de capra", a inceput sa strige Pavel Bartos. "O sa fiu numai fibra", a glumit el.

Iar pentru ca in acest moment Nicolae lucreaza in piatra, a promis ca ii face statuie cu leduri lui Horia Brenciu. Chiar daca nu a reusit sa intre in nicio echipa, acesta a plecat acasa cu o cascada de aplauze.

Momentul lui il poti vedea numai pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni