• PRO TV
  • Un roman a facut senzatie la "The Voice" SUA! Cum a impresionat juriul si cine a intors scaunul pentru el

Un roman a facut senzatie la "The Voice" SUA! Cum a impresionat juriul si cine a intors scaunul pentru el

Un roman a facut senzatie la "The Voice" SUA! Cum a impresionat juriul si cine a intors scaunul pentru el

Nu mai este pentru nimeni un mister faptul ca romanii sunt talentati! Chiar daca nu mai era nevoie, a demonstrat-o insa inca o data un compatriot. Si nu oricum, ci in cadrul uneia dintre cele mai populare emisiuni din intreaga lume: The Voice USA!

Un tanar roman de 19 ani i-a impresionat pe Christina Aguilera, Adam Levine, Cee-Lo Green si Blake Shelton cu vocea si carisma lui, scrie perfecte.ro.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

George Horga Jr. a venit la auditiile pe nevazute ale sezonului cu numarul 5 cu speranta de a-si indpelini cea mai mare dorinta:  aceea de a deveni cunoscut in showbizul american si de a intra pe piata muzicala din State.

George a ales sa cante melodia "Treasure" a lui Bruno Mars si i-a atras imediat atentia lui Cee-Lo Green, care a intors scaunul pentru el. Nici Christina Aguilera, Adam Levine si Blake Shelton nu au fost mai putin impresionati, ei recunoscand faptul ca romanul are ceva aparte si ca atat aspectul, cat si talentul si carisma l-ar putea ajuta sa ajunga departe in competitie.

Inainte de a intra pe scena, George a povestit cum tatal lui, care s-a nascut intr-o familie saraca din Romania, a hotarat sa-si incerce norocul peste Ocean si s-a mutat in America. Pana la 18 ani, tanarul a locuit cu familia in Portland, Oregon. Dupa majorat insa, el si-a luat destinul in propriile maini si s-a mutat in Miami, sperand ca visul de a deveni cantaret va deveni realitate.

George si-a incercat norocul la competitii muzicale si isi incanta acum noii fani cu un canal de YouTube in care posteaza cover-uri si melodii originale.

Ce parere ai despre prestatia romanului nostru si reusita de a face parte din echipa unuia dintre cei mai cunoscuti solisti din State?

Nici macar fanii infocati nu mai stiu cum arata in realitate. Miley Cyrus, surprinsa fara niciun retus sau urma de machiaj - FOTO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni