• Emisiuni
  • Vocea României
  • Un nou rol de exceptie pentru Pavel Bartos in piesa Family affairs! Premiera, maine, la teatrul Odeon, de la ora 19:00!

Un nou rol de exceptie pentru Pavel Bartos in piesa Family affairs! Premiera, maine, la teatrul Odeon, de la ora 19:00!

Un nou rol de exceptie pentru Pavel Bartos in piesa Family affairs! Premiera, maine, la teatrul Odeon, de la ora 19:00!

Pavel Bartos poate fi urmarit in toamna aceasta la carma celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei si, in numai cateva zile, actorul va porni alaturi de Smiley in caravana Romanii au talent, care va opri in mai multe orase din tara pentru a gasi cei mai talentati romani.

Pavel este unul dintre cei mai apreciati si iubiti actori din Romania, a intruchipat de-a lungul timpului sute de personaje spumoase, iar maine va avea la teatrul Odeon premiera unui nou spectacol, unic la noi in tara, o satira contemporana, Family affairs, in regia lui Radu Afrim. Piesa este o comedie politic incorecta care trateaza intr-o maniera extrem de amuzanta, dar si acida, probleme des intalnite. 

“Ce imi place la rolul meu este ca pur si simplu se joaca. Se joaca de-a deghizatul, iar asta pentru a reusi sa intre in fosta lui casa. Metodele prin care ma voi deghiza sunt extrem de neasteptate, dar mai ales, ceea ce ma bucura din plin, ofertante pentru mine ca actor. Asadar, va astept la teatru joi, vineri si sambata saptamana aceasta, dar si pe 8 octombrie, pentru un nou spectacol marca teatrul Odeon.”, a spus Pavel Bartos.

Saptamana aceasta, Pavel poate fi vazut la teatrul Odeon in cele trei spectacole ale piesei Family affairs, iar vineri, de la 20:30, va aduce in casele romanilor emotie, intriga si voci de exceptie, in cea de-a treia editie a acestui sezon Vocea Romaniei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni