• Emisiuni
  • Vocea României
  • Un duet ca al lor e imposibil de uitat. Urmareste o interpretare de senzatie a hitului "California Dreamin'" - VIDEO

Un duet ca al lor e imposibil de uitat. Urmareste o interpretare de senzatie a hitului "California Dreamin'" - VIDEO

Un duet ca al lor e imposibil de uitat. Urmareste o interpretare de senzatie a hitului "California Dreamin'" - VIDEO

Christina Aguilera are o sarcina grea in sezonul The Voice 2016. Ajunsa in faza duelurilor, competitia americana a vocilor surprinde de la editie la editie datorita unor momente muzicale de exceptie. Asa s-a intamplat si in cazul reprezentatiei pusa in scena de doua dintre concurentele din echipa artistei. Dupa o prestatie de zile mari, Christina Aguilera a fost nevoita sa ia o decizie grea, insa salvarea a venit in ultimul moment.

Alisan Porter (aka Curly Sue) a avut publicul la picioare si in aceasta etapa a show-ului The Voice. Concurenta care a reusit sa intoarca toate cele patru scaune la auditiile pe nevazute, a reusit sa faca spectacol alaturi de Lacy Mandigo (18 ani) pe acordurile piesei "California Deamin'".

Fara urma de indoiala, cele doua concurente au dus competitia la un alt nivel. Vocile lor s-au armonizat perfect, iar duelul s-a transformat intr-un duet pe care publicul l-a aplaudat cu frenezie.

La finalul acestui moment de exceptie, Christina Aguilera a avut de luat o decizie dificila. Sa alegi intre doua voci atat de bune nu poate fi usor, iar artista a ales sa mearga mai departe in concurs cu Alisan Porter. In momentul in care s-a indreptat spre scena pentru a isi lua la revedere de la tanara Lacy, Blake Shelton a apasat butonul rosu si a salvat-o de la eliminare. 

"Sunt recunoscatoare ca Blake a intervenit si a luat-o pe Lacy sub aripa sa protectoare", a declarat Aguilera


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni