Ultima ediție de knockout-uri Vocea României a fost lider de audiență!

Ultima ediție de knockout-uri Vocea României a fost lider de audiență!

 Vineri seară, la Vocea României, ultimele șase echipe au luptat folosindu-și toate armele vocale pentru un loc în etapa confruntărilor, care va avea loc vineri, 29 noiembrie, de la ora 20:30.

Tudor, Smiley, Irina și Horia au pus suflet în fiecare moment pe care l-au creat împreună cu concurenții din echipele lor, pentru ca aceștia să aducă pe scenă reprezentații memorabile. 

Ultimă rundă de knockout-uri a sezonului 9 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.6 puncte de rating și 19.6% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.8 puncte de rating și 17.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Emoții, voci puternice și o salvare neașteptată!

Tudor, Smiley, Irina și Horia s-au bucurat de show, dar au avut și reacții neașteptate și păreri diferite în ceea ce privește unele dintre momentele prezentate în ring. După ce toți antrenorii și-au folosit salvările pe care le aveau la dispoziție, Irina și Brenciu au fost fermecați de vocea unui concurent și au apăsat butonul încă o dată! 

Echipa Smiley a avut un ultimul duel: Zoe vs Vasile vs Diandra, iar după ce a ascultat interpretările puternice și pline de energie ale acestora, Smiley a decis să meargă mai departe cu Zoe. Diandra va merge și ea mai departe, dar în echipa lui Horia Brenciu care a ales să o salveze.  

Horia a avut emoții în două confruntări: în primul duel au luptat Alexandru, Teodor și Adriana, ultima fiind cea care a reușit să se calfice, iar în cel de-al doilea:  Luiza, Cristina & Viana și Iulia, Luiza reușind să-l convingă că merită să ajungă în următoarea fază a show-ului. 

Tot două momente a avut și echipa Irina aseară: Maria, Cătălina și Emanuela au luptat pentru locul din etapa confruntărilor, Emanuela fiind cea calificată, iar lupta dintre Victoria, Eugeniu și Amanda a încheiat seara, ultima fiind cea care a primit o nouă șansă de la antrenoare. 

Echipa Tudor a avut un moment extrem de puternic în care Mădălin, Ana Maria și Andreea au dat tot ce au avut mai bun, iar Ana Maria a reușit să se califice. Deși antrenorii nu mai aveau opțiunea de a salva, Mădălin i-a făcut pe Irina și Horia să apese butonul, iar Irina va avea un concurent în plus în etapa confruntărilor. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show în care tensiunea va crește semnificativ, iar deciziile antrenorilor vor fi unele extrem de grele!

Vocea României – Doar vocea contează!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni