Tudor si Smiley sunt ca basul si cu toba mare in sezonul sapte Vocea Romaniei!

Tudor si Smiley sunt ca basul si cu toba mare in sezonul sapte Vocea Romaniei!

Filmarile pentru sezonul sapte Vocea Romaniei continua! Tudor, Smiley, Lori si Despot au adus in echipele lor concurenti cu voci extraordinare si au format primele dueluri, iar emotiile au crescut vizibil in intensitate. Cu toate acestea, atmosfera in platoul show-ului este una fantastica, antrenorii sunt in permanenta pusi pe glume, iar in pauze stau impreuna si fac schimb de idei, iar Pavel Bartos pregatește in detaliu fiecare interventie.

Informatii de la filmarile sezonului sapte Vocea României:
 
- Smiley si Tudor pregatesc noi surprize. Daca sezonul trecut, cei doi jucau table, in acest sezon au decis sa faca clatite in sincron si sa fie ca basul si cu toba mare.
 
- Antrenorilor le este din ce in ce mai greu sa le faca recomandari colegilor lor, pentru ca toti concurentii sunt extrem de bine pregatiti, au atitudine pe scena si dau totul pentru a continua competitia.



- Tudor, Smiley, Lori si Despot au descoperit incantati relatiile de  prietenie si incredere pe care le-au legat unii concurenti de cand s-au inscris in cea mai tare competitie a vocilor.
- Chiar daca antrenorii au posibilitatea de a salva concurenti, Despot este extrem de zgarcit cu butonul deoarece, spune el: ”e butonul meu!”.
 
In aceasta toamna, romanii vor urmari o competitie fabuloasa intre concurenti cu voci uimitoare, vor avea parte de foarte multa distractie si emotie, fiind surprinsi de alegerile antrenorilor si de discutiile savuroase dintre acestia.
 
Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni