• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor Chirila le-a aratat tuturor pe cine a ales la "Vocea Romaniei": "Unul dintre concurentii din echipa mea. Simpatic, nu?"

Tudor Chirila le-a aratat tuturor pe cine a ales la "Vocea Romaniei": "Unul dintre concurentii din echipa mea. Simpatic, nu?"

Tudor Chirila le-a aratat tuturor pe cine a ales la "Vocea Romaniei": "Unul dintre concurentii din echipa mea. Simpatic, nu?"

Auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei" s-au incheiat de curand, iar antrenorii au avut de ales intre cele mai bune voci din tara. 

Concurentii au dat tot ce au avut mai bun, sperand ca vor intoarce toate cele patru scaune si vor merge mai departe in competitie, iar fiecare antrenor si-a propus sa ia in echipa lui doar acele voci cu adevarat speciale, care transmit si emotie, nu doar suna bine.

 

Tudor Chirila a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine de la filmari, unde un concurent a reusit sa-l impresioneze nu numai cu vocea, dar si cu tricoul pe care il purta. Antrenorul le-a aratat fanilor sai fotografia si s-a amuzat pe seama fetei desenate pe spatele tricoului purtat de cel care a ajuns in echipa lui. 

 

 

Cine sunt cei care au reusit sa-i faca pe cei patru antrenori sa intoarca scaunele la auditiile pe nevazute vei afla pe 19 septembrie, cand "Vocea Romaniei" revine cu cel de-al patrulea sezon.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni