Tudor Chirila, despre Semifinala "Vocea Romaniei" 2015. Ce spune antrenorul despre echipa sa

11 Decembrie 2015, 12:05

Tudor Chirila, despre Semifinala "Vocea Romaniei" 2015. Ce spune antrenorul despre echipa sa

Tudor ne povesteste despre echipa lui si despre vocile bune pe care le are. Artistul spune ca sfaturi pentru concurenti sunt destule, insa important este ca acestia sa cante cu emotie.

- Au trecut 3 editii live de Vocea Romaniei. Cum a evoluat #EchipaTudor?

- "In general, echipele nu evolueaza, se descompun. La Vocea Romaniei, echipele se maruntesc pana cand ajunge unul singur. In momentul in care pui aceasta intrebare, am doi concurenti in echipa care au o evolutie ascendenta fata de primul live."

- Care este sfatul pe care il dai echipei tale inainte de o editie live Vocea Romaniei?

- "Sunt mai multe sfaturi. In primul rand, sa inteleaga ce canta si sa nu cante cu alta emotie fata de cea pe care trebuie sa o foloseasca ca sa exprime mesajul cantecului, emotia povestii cantecului. In al doilea rand, sa isi controleze bine emotiile, sa nu ia energie cu care nu au ce face inainte de live, de la toata lumea, sa stea mai mult cu ei insisi sau cu ele insele, in cazul meu, si sa incerce un fel de forma de meditatie, sa-si pastreze combustia maxima pentru momentul show-ului. In general, cred ca artistii adevarati sunt cei care reusesc sa explodeze in show, nu in repetitii si e important ca cea mai buna prestatie a ta sa o dai in show. Asta e o chestie care nu tine de talent, ci de experienta."

- Cum ai descrie, in 3 cuvinte, #EchipaTudor?

- "Pop, rock, live."

- Vineri o sa fie duelurile incrucisate. Este vreun antrenor sau vreo echipa de care te temi?

- "Nu, nu am sentimentul ca sunt in concurenta cu cineva. Am si doua fete, in general e mai complicat sa compari fetele cu baietii. Cumva, cred ca eu am ajuns stand alone, am singura voce rock feminina din aceasta semifinala, am si singura voce pop feminina din aceasta semifinala, nu prea vad o competitie, cred ca echipa mea concureaza cu ea insasi si daca cele doua concurente ale mele se pot depasi, atunci vor atrage si voturi."

- Care este strategia lui Tudor-antrenorul pentru duelurile incrucisate?

- "E cam complicata intrebarea asta! Si care mai e smecheria daca imi vand strategia?"

FULLSCREEN
EchipaTudor in e cuvinte? "Pop, rock, live", zice Tudor Chirila
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO