• Emisiuni
  • Vocea României
  • Trăiește toată emoția în noul sezon Vocea României: "Muzica este singurul doctor care îți face bine!”

Trăiește toată emoția în noul sezon Vocea României: "Muzica este singurul doctor care îți face bine!”

Trăiește toată emoția în noul sezon Vocea României: "Muzica este singurul doctor care îți face bine!”

Vocea României începe diseară, de la 20:30! Scaun dublu, noi antrenori și o nouă regulă a concursului sunt o parte din componentele sezonului 10.  Fiecare antrenor poate lua, în faza audițiilor pe nevăzute, un număr nelimitat de concurenți, însă la sfârșitul acestei etape vor alege doar 14 alături de care vor merge mai departe. Important este să fie VOCE!

Seara va începe pe cele mai înalte note și vor fi concurenți care vor întoarce scaune încă de la primele acorduri: „M-am regăsit în momentul tău foarte tare!”, va spune Irina. „Ai o voce foarte bună! Ai merita o pledoarie mult mai puternică, dar și eu sunt emoționat de ce ai facut tu, așa că uită-te în ochii mei și citește dincolo de cuvinte”, îi va spune Tudor concurentului care a reușit să-l lase fără replici.

„Îmi doresc să inspir lumea! Prin muzică s-au liniștit războaie, s-au început povești de dragoste... muzica este singurul doctor care îți face bine, așa cum nu poate nimeni altcineva”, va spune unul dintre concurenții care vor urca pe scenă în seara aceasta. Ce-l va face pe Tudor Chirilă să afirme: „Mi se pare foarte important ca tu să fii aici cât mai mult pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu”, aflăm în seara aceasta, de la 20:30.

Antrenorii se vor lupta cu toate forțele pentru a avea cele mai bune voci în echipele lor! „Eu, spre deosebire de ani trecuți am ceva în plus. Si nu orice! O am pe Theo Rose!”, va spune Smiley. „Eu, spre deosebire de anii trecuți am un dor, bă da un dor din ăla nebun de Vocea României și asta înseamnă că am un chef nebun să lucrez de trei ori mai mult cu viitorii mei concurenți la Vocea României! Eu nu o am pe Theo, dar am dorul ăsta de mă arde”, va spune Tudor. Denis, noul antrenor, și-a ocupat scaunul determinat să câștige: „Eu vreau să câștig. Ei cred că eu am venit aici, primul an, să mă uit cum stă treaba, dar nu e deloc așa. The Motans desface gheruțele destul de rapid”.

Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni