• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu cu Tibi Scobiola din echipa lui Smiley: "Sunt pregatit 200% sa dau tot ce e mai bun". Ce dezvaluiri face despre antrenorul lui:

Interviu cu Tibi Scobiola din echipa lui Smiley: "Sunt pregatit 200% sa dau tot ce e mai bun". Ce dezvaluiri face despre antrenorul lui:

Interviu cu Tibi Scobiola din echipa lui Smiley: <span style="color:#f00;">"Sunt pregatit 200%</span> sa dau tot ce e mai bun". Ce dezvaluiri face despre antrenorul lui:

Cu state destul de vechi in lumea muzicala, Tibi a decis sa faca un pas inainte in cariera, motiv pentru care a hotarat sa participe la "Vocea Romaniie". Concurentul dezvaluie in interviul de mai jos care sunt planurile de viitor, pe cine admira cel mai mult dintre artistii din Romania si ce alte talente i-ar placea sa aiba.

Cu ce gand ai venit la "Vocea Romaniei"?

Am venit la Vocea Romaniei  din 2 motive: sa ma fac auzit de catre artisti aducandu-i ca exemplu pe parintii mei, adica sa avem si noi o liga care sa ne reprezinte in guvern, deci cineva care sa aiba grija de noi pentru ca la batranete sa fim respectati ca tot omul si sa dispunem de o pensie de la stat si al doilea motiv este ca iubesc sa cant si vreau sa fac milioane de oameni sa simta aceeasi traire pe care o am eu! Si pentru aceste doua motive, Vocea Romaniei este locul perfect! A venit timpul meu si sunt pregatit 200% sa dau tot ce e mai bun in ceea ce priveste show-ul, iar vocea mea sa ajunga la sufletele oamenilor!


Esti un artist consacrat. Nu ti-e teama ca publicul te va taxa pentru asta?

Eu nu sunt nici pe departe un artist consacrat! Am si eu un band de cover-uri ca multi dintre contracandidatii acestui sezon, iar artisti consacrati consider ca sunt cei care au convins publicul cu muzica lor, au hit-uri pe radio si exemplul cel mai bun este Smiley! Adevarat,nu poti sa multumesti pe toata lumea si trebuie sa existe pareri pro si contra ! Asta este frumusetea unui concurs! Daca merit sau nu sa fiu castigatorul acestei editii, asta doar publicul este in masura sa judece!


Ai cantat in cluburi, ai fost la Eurovision. Cum speri sa-ti schimbe cariera participarea la "Vocea Romaniei"? 

Am cantat si cant in continuare la diverse evenimente matrimoniale, private sau de club si am o deosebita placere sa pot sa le onorez, dar asta nu ma ajuta concret in cariera mea de artist! Vocea Romaniei este locul perfect unde te vede publicul!


Ce iti lipseste si cauti in acest show?

Eu in acest show impart cu publicul iubirea pentru muzica dar imi caut identitatea ca artist!


Cum ti se pare antrenorul tau? De ce Smiley?

Smiley este din punctul meu de vedere cel care poate sa-mi ofere un loc in showbiz-ul romanesc si cu siguranta o sa-mi gaseasca identitatea potrivita si o sa scoata in evidenta ceea ce eu si fostii mei colaboratori in cariera, de atata timp nu am reusit!


Unde te vezi peste 5 ani?

Pentru ca iubesc atat de tare sa cant , peste 5 ani ma vad foarte bine!!! O sa ma cunoasca toata lumea si o sa am 3 albume de muzica scoase pe piata romaneasca si nu numai!


Care este cel mai mare vis al tau?

In afara de muzica, mi se umple sufletul cand vad sau cunosc oameni de calitate! Da, iubesc oamenii!


Care sunt "eroii" tai - de fictiune sau reali?

Nu prea am eroi de fictiune !! Parintii mei sunt "eroi", colegii mei de trupa care au stat langa mine si la bine si la rau sunt "eroi", iar pentru viitor, cu toata increderea, erou este Smiley!

 

Care este motto-ul tau in viata?

Ai cazut? Ridica-te si mergi mai departe!

 

Ce talent nu ai si ti-ar placea sa ai?

Am primit un dar de la Dumnezeu care este considerat de catre oameni ca fiind talent! Trebuie sa-l impart cu voi, nu am nevoie de un altul!

 

Ai facut vreodata o gafa pe scena? Ne povestesti?

Gafe pe scena am facut destule ..un exemplu ar fi atunci cand pe vasele de croaziera aveam show-uri cu  20-25 de intrari pe show, cu schimbare de haine in intuneric. Pentru ca aveam doar 10 secunde pentru a ma schimba,  la un moment dat am aparut pe scena si am performat cu fermoarul deschis si cu un colt al camasii iesit in afara :))

 

Dintre toti colegii tai, pe cine apreciezi cel mai mult? De cine iti este frica?

Toti colegii mei sunt de apreciat! Toti avem sanse egale si fiecare are un atu sau altul! Nu imi este frica de nimeni, sentimentul asta nu are ce cauta in acest concurs...cel putin nu din partea mea!

 

Multi spun ca nu exista voci cu adevarat senzationale in Romania? Asa e?

Eu sunt de parere ca avem multe voci de exceptie in tara! Ele sunt si vor fii in continuare!! Intrebarea este: se vrea sa se faca ceva cu ele ?

 

Cum ti se pare piata muzicala din Romania comparativ cu cea din afara? Ca public, ca productii.

Piata muzicala romaneasca este in crestere si avem cativa artisti care ne reprezinta foarte bine pe afara! Parerea mea este ca publicul romanesc, accepta ce intelege, vorbind din punct de vedere muzical! Artistii impreuna cu casele de productie vand muzica pe care publicul larg o intelege! Aceasta este numita muzica comerciala! Nu am nimic de reprosat artistilor romani! Este alegerea fiecaruia!

 

Care sunt vocile din Romania care te impresioneaza cel mai mult? Dar din afara? 

Ca si voci, ma impresioneaza Andra, Raluca, Marcel Pavel, Tony Seicarescu, majoritatea artistilor din garda veche si ma impresioneaza originalitatea, artistul, omul Smiley!

Din afara ar fi Brian Mc Knite, James Morisson, Usher, Chris Brown, Rihanna, Beyonce, Coldplay, U2 si multi altii!!

 

Nu ti-e teama ca ai putea pierde in fata unui "pusti"?

Repet, nu imi este teama de nimeni in acest concurs. Inainte de toate, castigatorul trebuie sa demonstreze talent ,daruire, iubirea fata de muzica si trairile lui/ei emotional profesionale sa ajunga la sufletul telespectatorilor!!! Publicul este cel care decide!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni