• PRO TV
  • "Un talent cum e Fely trebuie votat ca sa ne dovedim ca inca mai avem principii” Marius Moga, incantat de prestatia concurentei sale

"Un talent cum e Fely trebuie votat ca sa ne dovedim ca inca mai avem principii” Marius Moga, incantat de prestatia concurentei sale

"Un talent cum e Fely trebuie votat ca sa ne dovedim ca inca mai avem principii” Marius Moga, incantat de prestatia concurentei sale

“Vocea Romaniei” si-a ales aseara finalistii: Tibi Scobiola, Vizi Imre, Julie Mayaya si Cristi Nistor sunt cei patru concurenti care pe 26 decembrie vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de Euro si un contract cu Universal Music Romania!

Peste doua milioane de romani au urmarit semifinala de la “Vocea Romaniei” in minutul de aur de la 20.49 cind ProTv a inregistrat 10,7 puncte de rating si 18,7% cota de piata. Pe parcursul a patru ore si jumatate (20.29 – 01.01), emisiunea a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile, inregistrind pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani o audienta medie de 9,1 puncte de rating si 23,8% cota de piata, in timp ce urmatoarea clasata, Antena 1, a obtinut o medie de doar  6,7 puncte de rating si 17,6% cota de piata.

ProTv  a fost lider de audienta si pe intreg publicul din mediul urban cu o audienta medie de 8,0 puncte de rating si 19,2% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5,6 puncte de ratig si 13,3% cota de piata.

A fost o seara plina de muzica buna si duete surprinzatoare, in care telespectatorii ProTV au putut savura un spectacol complet si complex. Semifinala a fost deschisa de duetul dintre Tibi Scobiola si Stefan Stan, castigatorul primului sezon ‘Vocea Romaniei”. Faptul ca cei doi au reusit sa faca spectacol pe scena si sa se completeze perfect a fost parerea tuturor celor patru antrenori. Mai mult, Horia Brenciu le-a propus chiar sa mearga mai departe cu aceasta colaborare. Interpretarea celei de-a doua piese din concurs, le-a dezvaluti telespectatorilor un Tibi Scobiola complet nou. Dansul, miscarea scenica, coregrafia provocatoare, toate au starnit discutii aprinse intre antrenori, Smiley fiind cel care a tras concluzia finala: “Sunt mandru ca esti la mine in echipa!”. Silviu Pasca, cel de-al doilea semifinalist din echipa lui Smiley, a facut si el un show de zile mari pe scena de la “Vocea Romaniei”.

Duetul cu Catalin Dobre a fost mai mult decat apreciat de cei patru antrenori: “Piesa asta parca a fost facuta pentru voi doi” i-a spus Horia Brenciu, in timp ce Loredana a apreciat bucuria si energia pe care au emanat-o atunci cand s-au aflat pe scena. “Tu esti un spectacol in sine, imi place ca te bucuri de fiecare moment care ti se ofera. Abia acum incepe cariera ta si sigur vei avea un cuvant de spus in industria muzicala!”, a adaugat si Smiley. “Mad world”, cea de-a doua piesa interpretata de Silviu a fost o surpriza atat pentru antrenori, cat si pentru cei de acasa.

De la rapul nebun, Silviu a abordat o piesa total diferita, demonstrand ca se descursa foarte bine in mai multe registre muzicale. ‘Sa nu te mire daca la un moment dat iti voi da telefon sa te chem in concertele mele!”, i-a spus Horia Brenciu. 

Semifinalistii din echipa lui Horia Brenciu au venit si ei cu temele bine facute. Laurian Manta, a starnit ceva controverse cu coregrafia primei piese pe care a interpretat-o, insa duetul cu Iuliana Puschila a adunat numai cuvinte de lauda! “Congoveanca” Julie Mayaya a cucerit si aseara scena de la “Vocea Romaniei”. Vocea ei puternica a atins perfect nu doar notele muzicale ci a ajuns direct in sufletul antrenorilor si al telespectatorilor. “Avem o Voce a Romaniei! Ea se numeste Julie Mayaya”, au fost cuvintele antrenorului sau. “A fost incredibil de frumos! Ai facut ca acest cantec sa fie al tau, desi el a fost cantat de voci din intreaga lume” i-a spus Loredana. Duetul dintre Julie si Irina Tanase, a fost o alta demonstratie de forta si sensibilitate vocala care a rasunat pe scena show-ului de la ProTV.

Concurentii Loredanei au ascultat sfaturile antrenoarei lor si au venit si ei cu o oferta completa: voci extraordinare, carisma, sensibilitate si atitudine. Ciprian Teodorescu, desi a cantat intr-o conditie fizica deloc favorabila, cu febra si dureri in gat, a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor Loredanei si sa primeasca din partea ei numai cuvinte de lauda. Duetul cu Iulian Canaf a fost cu siguranta unul dintre cele mai efervescente momente ale serii, la finalul lui antrenorii aplaudandu-i in picioare! Prestatia lui Cristi Nistor i-a dovedit inca o data calitatile vocale si faptul ca stapaneste atat de bine tehnica vocala incat poate canta orice piesa. “Cristi esti impecabil. Orice ai canta, oricand, la orice ora! Orice gen ai canta ti se potriveste de minune!”, i-a spus Loredana la finalul duetului cu Dragos Chircu.

Marius Moga si-a antrenat atent concurentii si a oferit telespectatorilor un show nemaipomenit. Vizi Imre a reusit sa impresioneze inca o data si sa demonstreze ca este un artist veritabil.” Vizi, tu esti una dintre Vocile Romaniei! Tu esti un Vulcan care de abia acum a raspandit putina lava!”, i-a marturisit Horia Brenciu, in timp de Moga a adaugat: ““Muzica la tine vine de la Dumnezeu, tu o modelezi sa iasa frumos!”. Fely si-a adus pe scena de la “Vocea Romaniei” cel mai pretios diamant: vocea ei! Prestatia ei i-a castigat imediat pe antrenori, Brenciu declarand ca ar fi primul care sa-si cumpere bilet la un concert al ei.

“Un talent cum e Fely trebuie votat ca sa ne dovedim ca inca mai avem principii”, a fost remarca lui Marius Moga. Duetul cu Cristian Sanda a fost si el unul dintre cele mai sensibile momente ale serii primind aprecieri peste aprecieri din partea celor 4 antrenori.

Lupta a fost stransa, insa departajarea a facut-o publicul. Pentru ca antrenorii si-au impartit egal procentajul, 50% pentru fiecare dintre concurenti, votul publicului a fost cel care a decis ca Tibi, Vizi, Julie si Cristi sa se lupte in finala de la “Vocea Romaniei”, care va avea loc la ProTV in a doua zi de Craciun. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni