Teodora Buciu este castigatoarea sezonului sase Vocea Romaniei!

Teodora Buciu este castigatoarea sezonului sase Vocea Romaniei!

Teodora Buciu este castigatoarea sezonului sase Vocea Romaniei si a marelui premiu in valoare de 100.000 de euro! Finala show-ului suprem al vocilor le-a oferit romanilor un spectacol grandios, foarte multa emotie si momente pline de sensibilitate, energie si efervescenta.

Tudor a reusit, pentru al treilea an consecutiv, sa aduca in echipa sa marele trofeu! El a simtit din prima clipa talentul Teodorei si a avut incredere inca din etapa auditiilor pe nevazute ca ea ar putea fi urmatoarea vocea a Romaniei. Chiar daca cei doi au avut si mici divergente in timpul competitiei, Tudor a ales de fiecare data cele mai bune melodii pentru concurenta, care i-au pus perfect in evidenta calitatile vocale remarcabile si au creat momente memorabile impreuna. Teodora a reusit sa-si impresioneze in fiecare etapa antrenorul, sa cucereasca publicul si sa obtina foarte multe voturi.

Extrem de fericita ca a fost preferata romanilor in sezonul sase Vocea Romaniei si cu lacrimi in ochi, Teodora a spus: ”Ma simt extraordinar. Sunt cea mai fericita persoana de pe planeta asta. Momentul in care mi-am auzit numele mi s-a parut ireal, iar acum nu mai pot de fericire!”.

Imediat dupa ce a aflat ca Teodora Buciu a adus trofeul Vocea Romaniei in echipa sa, Tudor Chirila a declarat: ”Pentru mine, nu e fericirea atat de mare cat e pentru copila asta, care e absolut extraordinara. Teodora a fost de neoprit in seara asta. Oamenii de acasa sau cei care voteaza se pricep la muzica, iar asta s-a vazut pe tot parcursul acestui concurs.”.

Teodora Buciu are 17 ani, este originara din Bucuresti si este o adolescenta vesela si mereu cu zambetul pe buze. A studiat pianul de la varsta de 4 ani si apoi a inceput sa ia lectii de chitara. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reusind sa castige marele premiu. Si, pentru ca acest talent nu putea veni singur, Teodora a realizat ca ii place foarte mult si teatrul, asa ca, de un an de zile imbina perfect teatrul cu canto si isi doreste sa mearga sa studieze musical-ul la Londra. 

Nu a renuntat nicio clipa la visul ei si s-a inscris la Vocea Romaniei hotarata sa-si demonstreze calitatile vocale si sa ajunga cat mai aproape de marele premiu. Teodora a reusit in fiecare etapa a competitiei sa surprinda cu momentele complexe pe care le-a adus pe scena. La auditiile pe nevazute a interpretat perfect melodia Purple rain, a intors toate cele patru scaune, i-a lasat pe antrenori fara cuvinte si a decis sa mearga in echipa Tudor, unde a invatat foarte multe si a descoperit ca poate canta orice gen muzical.

In etapa confruntarilor a cantat piesa Don’t rain on my parade si l-a convins inca o data pe Tudor sa mizeze pe ea, iar in runda knockout-urilor, Teodora a interpretat cu foarte multa maturitate si inventivitate melodia Bang, bang, reusind sa primeasca aprecierea tuturor antrenorilor.

In primele doua show-uri live a cantat magistral aria Lascia ch’io pianga si melodia Creep si a ajuns la sufletele romanilor, care au votat-o in numar mare si au trimis-o de fiecare data mai departe in competitie, fiind fascinati de vocea ei.

In marea finala, Teodora a prezentat trei momente fabuloase. Singura, a cantat melodia Cry baby, iar impreuna cu Tudor Chirila a interpretat piesa Zmeul. Ultima melodie interpretata pe scena vocilor de castigatoarea sezonului sase Vocea Romaniei a fost Who wants to live forever, alaturi de Tiberiu Albu.

Toate reprezentatiile Teodorei au fost electrizante si au cucerit publicul, iar melodiile alese de Tudor au fost de fiecare data potrivite timbrului ei vocal, au ajutat-o sa ajunga mai repede la sufletele romanilor si sa obtina voturile acestora.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni