• Emisiuni
  • Vocea României
  • Teodor Debu, finalist Vocea României 2022: “O experiență care, într-un fel, mi-a schimbat viața!”

Teodor Debu, finalist Vocea României 2022: “O experiență care, într-un fel, mi-a schimbat viața!”

Teodor Debu, finalist Vocea României 2022: “O experiență care, într-un fel, mi-a schimbat viața!”

Teodor Debu este unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 10. Concurentul din echipa lui The Motans ne-a mărturisit că această experiență i-a schimbat viața. 

„Melancolic, dar și plin de energie. E greu să pun în câteva rânduri o experiență care, într-un fel, mi-a schimbat viața. Sunt nerăbdător să cânt, dar, în același timp, cred că o să fie ciudat când o să vină următoarea săptămână și n-o să mai fiu aici, pe platou. Vreau să le mulțumesc celor de acasă care m-au votat și sper să fie alături de mine și vinerea aceasta, în finală!”, ne-a declarat finalistul înainte de marea finală Vocea României, care are loc vinerI, de la 20:30. 

Parcursul lui Teodor Debu până în marea finală Vocea României

Teodor Debu, finalistul din echipa lui The Motans, are 22 de ani și în prezent este student în București. La audiții, Teodor a întors 2 scaune la Vocea României: Irina Rimes și The Motans. Tânărul are o poveste de viață impresionantă, după care, așa cum spune chiar Măruță, care l-a avut invitat într-o emisiune, s-ar putea scrie o carte sau s-ar putea face un film.

Concurentul a mărturisit că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”.

A trecut de battle, knockout, iar în primul live a rupt scena cu piesa Iron Sky. A ajuns în semifinală, iar voturile telespectatorilor l-au trimis în marea finală alături de Andra Botez, Winael Baldus și Iulian Nunucă. 

Ce i-au transmis antrenorii după performanțele de pe scena de la Vocea României

Smiley: “Mi se pare foarte simpatic. Are o abordare interesantă a muzicii, în general. Mai mult decât o voce, el e un tip care creează emoție... Tu ai un foc care arde!”.

Irina Rimes: “Mie mi se pare că Debu și-a spus povestea. Eu ți-am văzut istoria. Te admir! (…) ! Și-mi place foarte mult că trăiești. E o lecție pe care o dai multora!”.

Theo Rose:S-au vindecat niște demoni acolo. Am o certitudine că tu vei reuși în muzică, în industria muzicală românească sau chiar mai departe!”.

The Motans:Ești o descoperire pentru mine. Te iubesc. Ești minunat! Orice piesă în interpretarea lui sună diferit. Ești un artist complet!”.


Vineri, de la 20:30, finala Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni