• Emisiuni
  • Vocea României
  • Telespectatorii au trăit emoția din cea de-a doua rundă de Knockout-uri de la Vocea României

Telespectatorii au trăit emoția din cea de-a doua rundă de Knockout-uri de la Vocea României

Telespectatorii au trăit emoția din cea de-a doua rundă de Knockout-uri de la Vocea României

Emoțiile au fost mari, aseară, la Vocea României, însă și spectacolul a fost pe măsură. Antrenorii au format încă șase runde de knockout-uri din concurenții pe care îi au în echipele lor, care s-au duelat pentru un loc în etapa următoare a competiției. Chiar dacă toți și-au dorit să treacă mai departe, au luptat pentru acest lucru și au demonstrat că au calități vocale de remarcat, numai șapte continuă drumul la Vocea României. 

Cea de-a doua rundă de knockout-uri a sezonului 9 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.4 puncte de rating și 20.2% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 4.4 puncte de rating și 14.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:49, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Momente surprinzătoare create de concurenți și antrenorii lor!

Horia, Irina, Smiley și Tudor au ales șase echipe care au intrat în luptă vineri seară în cea de-a doua rundă de Knockout-uri de la Vocea României. Concurenții s-au pregătit intens și au repetat melodiile alese de antrenori. După momente îndelungi de gândire, antrenorii i-au ales pe cei alături de care vor merge mai departe către marele trofeu, iar Tudor a salvat cel de-al doilea concurent din sezonul 9.

Echipa Smiley a avut aseară două dueluri: Nica vs Doru vs Elena și Kevin vs Andi vs Gabriel vs Alexandru. Antrenorul a ales momentele care l-au impresionat și a mers mai departe cu Elena Ilie și Andi Țolea. Tot două momente au fost și în echipa Irinei: în primul s-au luptat: Lia, Marina și Cristina, ultima fiind cea care a și mers mai departe, iar în cel de-al doilea: Alessandro, Diana și surorile, Jovana și Jelena, ele fiind și cele care au reușit să avanseze în competiție. 

Carmelina, Mădălina și Cătălina au luptat pentru un loc în echipa Tudor, iar Mădălina Lefter a fost cea care a mers mai departe. Tudor a adăugat un nou concurent echipei lui, după ce l-a salvat pe Gabriel Biscoveanu din echipa lui Smiley. Echipa Brenciu a prezentat interpretările Claudiei, lui Roberto și a lui Nunzio, iar Nunzio Mastrangelo l-a convins că este cea mai potrivită alegere. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show impresionant și cu voci care fac scena să vibreze! 

Vocea României – Doar vocea contează!



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni