Surpriza pregatita de doua foste concurente de la "Vocea Romaniei"

Surpriza pregatita de doua foste concurente de la "Vocea Romaniei"

Dupa ce a fost timp de 3 ani in trupa Arena de la Serviciul Roman de Comedie si a participat la "Vocea Romaniei", Ana Odagiu isi uneste fortele pe plan muzical cu sora ei mai mica, Monica Odagiu, cunoscuta si ea publicului din serialul "Pariu cu viata" de la ProTV si din sezonul trecut de "Vocea Romaniei".

Surorile Odagiu au pus bazele unui nou proiect: "You and I"

Primul concert sustinut de Ana si Monica Odagiu a avut la Jackie O Ristorante, din Bucuresti. Invitat special a fost Ion Gyuri Pascu. O alta surpriza este ca tatal lor, Gelu Odagiu, le-a acompaniat la chitara, scrie Agentia De Presa Mondena.

"Dupa ce am trecut prin numeroase experiente artistice si muzicale precum "Vocea Romaniei", The Colours si trupa Arena de la Serviciul Roman de Comedie, am hotarat ca este bine sa fac lucrurile in familie. Asa ca am ales-o ca partenera de scena pe sora mea care a crescut foarte mult din punct de vedere muzical, desi are doar 17 ani", a declarat Ana Odagiu.

"De-a lungul timpului ni s-a propus sa avem show-ul Odagiu. In aceasta vara, eu si Ana ne-am apropiat foarte mult. Asa ca va invitam cu mandrie la primul nostru concert. Va fi un nou concept de concert, vom canta unplugged muzica ce ajunge direct la sufletele oamenilor", spune la randul ei Monica Odagiu.

Cele doua vor canta cover-uri blues, pop, rock, pop-rock, jazz, melodii apartinand unor trupe legendare, precum Queen, dar si piese de la Adele si alte nume mari ale muzicii mondiale.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni