Surorile Oșoianu vor face spectacol în finala Vocea României

Surorile Oșoianu vor face spectacol în finala Vocea României

Finala Vocea României este aproape, iar concurenții pregătesc cele mai bune momente ale lor pentru această etapă, pentru a convinge publicul că merită marele trofeu. Surorile Oșoianu și Damian Drăghici intră și ei în competiție, alături de unul dintre concurenți. 

Ansamblul etnofolcloric Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor cânta împreună și vor duce spectacolul la un alt nivel, pe scena celei mai tari competiții a vocilor. 

Credem că participarea la Vocea României reprezintă un pas important în cariera concurenților și totodată o oportunitate de promovare, o rampă de lansare pe care ar trebui să o valorifice după cum le este harul. Pe telespectatori îi îndemnăm să voteze cu inima, pentru că adevărata menire a muzicii este să trezească emoții și sentimente din cele mai diverse și plăcute în fiecare, pentru fiecare spectator în parte. Nu punem la îndoială faptul că a fost un drum frumos, dar și solicitant pentru fiecare concurent, iar cu acest prilej le urăm succese mari tuturor în finala de vineri seară”, au declarat Surorile Oșoianu.

Artiștii se alătură cu bucurie show-ului și cu foarte mare admirație pentru concurenții care au reușit să treacă cu brio de toate etapele și provocările competiției și au ajuns în finală.

Patru finaliști, patru voci uluitoare și un singur câștigător. Vineri, de la 20:30, Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor surprinde telespectatorii cu reprezentații care le vor pune nu doar vocile în valoare, ci și calitățile care-i transformă în adevărați artiști. Toți au nevoie de susținere și de voturile publicului, care va alege câștigătorul sezonului zece.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni