• PRO TV
  • Studiu: Barbatii habar n-au sa foloseasca masinile de spalat, femeile nu se descurca cu iPhone-urile! Asa este?

Studiu: Barbatii habar n-au sa foloseasca masinile de spalat, femeile nu se descurca cu iPhone-urile! Asa este?

<span style="color:#f00;">Studiu: </span>Barbatii habar n-au sa foloseasca masinile de spalat, femeile nu se descurca cu iPhone-urile! Asa este?

Un studiu facut pe 2.000 de adulti dezvaluie ceea ce pentru multi dintre noi nu mai e demult nicio surpriza: barbatii nu stiu sa foloseasca masina de spalat (pentru ca nu vor, cel mai probabil), iar femeile nu se descurca prea grozav cu tehonologia.

Un sfert dintre barbatii care au raspuns la studiu n-au nici cea mai mica idee cum sa porneasca masina de spalat, la ce program sa o seteze si cat detergent sa puna. Acelasi procent a mai recunoscut ca nici la grill nu se pricep, si nici sa dea drumul la cuptorul cu microunde, scrie telegraph.co.uk.

De cealalta parte, femeile se chinuie minute bune pana reusesc sa deschida consolele de jocuri ale copiilor si se blocheaza si ele cand smartphone-ul sau mp3 player-ul le face figuri.

Femeile n-au nici cea mai mica probleme in a folosi aparatele electrocasnice din baie sau bucatarie, iar barbatii par mai interesati de gadgeturile pe care le poti tine in mana. 

Ce le da batai de cap barbatilor:

- fierul de calcat, aspiratorul, mixerul, masina de spalat vase, uscatorul de par, cuptorul cu microunde, aragazul

Ce le da batai de cap femeilor:

- imprimanta, calculatorul, laptopul, camerele foto sau video, mp3 player-ul, smartphone-urile, jocurile video, gps-ul

Daca nu stiu sa foloseasca un aparat, barbatii sunt mult prea mandri pentru a cere ajutor – asa ca riscul ca, in final, sa strice aparatul respectiv e foarte mare. Femeile, in schimb, sunt incantate sa paseze gadgetul prea complicat partenerului sau, daca nu e prin preajma, prefera sa renunte.

Manualele de instructiuni sunt deschise mai des de femei decat de barbati, care prefera sa intoarca aparatul pe toate partile si sa descopere singuri cum se foloseste.

Te regasesti in acest studiu? :)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni