• Emisiuni
  • Vocea României
  • Spectacolul s-a incheiat, povestea continua! Finala Vocea Romaniei a adus un show memorabil si voce la superlativ!

Spectacolul s-a incheiat, povestea continua! Finala Vocea Romaniei a adus un show memorabil si voce la superlativ!

Spectacolul s-a incheiat, povestea continua! Finala Vocea Romaniei a adus un show memorabil si voce la superlativ!

Vineri, 18 decembrie, s-a incheiat un sezon memorabil Vocea Romaniei, un spectacol grandios, plin de culoare, lumina, muzica de cea mai buna calitate si voce la superlativ! Concurentii au inceput timizi si plini de emotii drumul spre cel mai ravnit trofeu muzical din Romania, insa doar cei mai buni au trait extazul victoriei.

Fiecare antrenor si-a trimis in live-uri cele mai bune voci. Dupa o calatorie epuizanta si patru show-uri fabuloase, pline de emotie, pasiune si dramatism, alegerile antrenorilor alaturi de votul decisiv al celor de acasa au facut ca patru voci de exceptie sa ajunga in finala. Cristina Balan a cucerit publicul aseara si a iesit invingatoare. Astfel, Tudor aduce trofeul in echipa sa, pentru cel de-al doilea an consecutiv. In urma voturilor telespectatorilor, Tomi Weissbuch din echipa Moga a fost pe locul doi, Tobi Ibitoye din echipa Smiley pe locul trei, iar Michel Kotcha, tot din echipa Smiley, pe locul patru. Ca in fiecare editie, emisiunea a fost atent ghidata de Pavel Bartos, care a adus distractia in casele romanilor, iar V Reporter-ul, Oana Tache, a adus informatii proaspete din camera magenta.

Pe langa momentele senzationale prezentate de concurenti pe scena vocilor, in finala am avut parte si de trei surprize. Celebra trupa rock, Vita de vie, a venit la Vocea Romaniei cu un moment emotionant si o melodie cu un mesaj puternic, Praf de stele. Loredana a spus inca o data Te iubesc, de data aceasta impreuna cu fostii concurenti din echipa sa, Cristina Vasopol, Florentina Ciuna, Antonio Fabrizi si Iulian Selea, dar si cu copiii de la Atelierul de muzica si voce. Tiberiu Albu si colegii sai din trupa Fameless au venit sa sustina concurentii, sa salute antrenorii si sa incante publicul cu o melodie interpretata in forta, For the love of God. 

Pe intreaga durata de difuzare, 20:29 – 24:35, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:59, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor 2.1 milioane de romani. 

Finala Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.5 puncte de rating si 30% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.1 puncte de rating si 13.3% share. 

4 voci senzationale, spectacol desavarsit si decizia finala!

Cei patru finalisti au adus pe scena vocilor 11 momente extraordinare, care au emotionat si impresionat atat antrenorii, cat si publicul. A fost o seara magica, cu bucurie, emotie, prietenie, optimism si reprezentatii uimitoare, care au primit aplauze si laude. Concurentii au cantat cate trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor si inca una alaturi de un invitat surpriza, reusind sa transmita pasiune, determinare si emotie.

Tobi Ibitoye a deschis seara de gala cu un moment puternic, perfect pentru inceputul show-ului. El a cantat melodia Feeling good si a adus foarte multa energie pe scena. A continuat spectacolul cu un duet de exceptie, cu Alina Eremia, iar impreuna, cei doi au interpretat plini de emotie piesa Jealous. Seara s-a incheiat pentru Tobi alaturi de Smiley si colegul sau de echipa, Michel. Cei trei au cantat cu bucurie pe chipuri piesa Acasa si au reusit sa aduca multa culoare si voie buna.

Michel Kotcha a dovedit inca o data ca are o voce speciala. Concurentul a inceput show-ul cu melodia Unchained melody, iar interpretarea sa l-a coplesit pe Smiley si i-a emotionat pe ceilalti trei antrenori. Pentru cel de-al doilea moment, Dan Bittman i s-a alaturat pe scena lui Michel si impreuna au cantat piesa Si ingerii au demonii lor, care i-a pus perfect in valoare timbrul lui Michel.

In finalul emisiunii, Smiley a declarat incantat de acest sezon Vocea Romaniei: „Sunt tare mandru de performantele pe care le-au obtinut Tobi si Michel. Pentru mine, ambii sunt castigatori. Sunt doua voci extraordinare, alaturi de care mi-a facut placere sa lucrez. Ma bucur ca au ales sa faca parte din echipa Smiley. Ii felicit din toata inima. I-am vazut evoluand de la o editie la alta, depasindu-si limitele si capatand tot mai multa incredere in ei. Au reusit sa faca spectacol pe scena, sa ajunga in inimile oamenilor si asta a contat cel mai mult.”.

Tomi Weissbuch, ocupantul locului doi, a inceput finala cu un duet formidabil. Andra a venit pe scena de la Vocea Romaniei in marea finala si a cantat impreuna cu Tomi melodia Romania, reusind sa creeze un moment  emotionant, indelung aplaudat. Cel de-al doilea duet al serii pentru Tomi a fost cel cu antrenorul sau, Moga. Cei doi s-au dezlantuit pe scena cand au interpretat melodia Wonderwall. Plin de curaj si determinare, Tomi a cantat in final melodia Fix you.

La finalul unui sezon surprinzator, plin de muzica buna si momente senzationale, Moga a declarat: “A fost o seara minunata si un spectacol extraordinar. Este fantastic cat de mult au evoluat concurentii si cat de multe au invatat. Fiecare in parte a demonstrat altceva.”.

Castigatoarea marelui trofeu Vocea Romaniei, Cristina Balan, a adus aseara pe scena trei momente fabuloase. Concurenta a interpretat melodia Vama Veche impreuna cu antrenorul sau, Tudor. Momentul a fost unul incredibil, apreciat de public. Singura, Cristina a cantat impecabil si a transmis foarte bine emotia piesei This is my life. Pentru cel de-al treilea moment din finala, Corul Regal i s-a alaturat pe scena si, impreuna, au interpretat celebra melodie, The show must go on, reusind sa-i cucereasca pe cei de acasa, care i-au dat voturile lor.

La finalul show-ului, Tudor a declarat: “Multumesc PRO TV ca in acest show mi-a dat o mare ocazie de a le arata oamenilor cine sunt eu, mi-a dat posibilitatea sa fiu onest.”, iar Loredana a completat: “In seara asta, presiunea finalei ne-a facut sa dam din noi tot ce e mai bun! Va iubesc!”.


Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei s-a incheiat aseara in forta. Telespectatorii au avut parte de un show memorabil, invitati extraordinari si voci incredibile, care au impresionat si au bucurat.

Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii se pot inscrie pentru cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor desfasurate in mai multe orase din Romania.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni