• Emisiuni
  • Vocea României
  • Spectacol total pe scena de la Vocea Romaniei. Concurenta care a reusit sa incinga atmosfera inca din primele secunde

Spectacol total pe scena de la Vocea Romaniei. Concurenta care a reusit sa incinga atmosfera inca din primele secunde

Spectacol total pe scena de la Vocea Romaniei. Concurenta care a reusit sa incinga atmosfera inca din primele secunde

Gabriela Amzaru are 16 ani si este din Calarasi. Pe cand avea doar 5 ani a fost remarcata de educatoare sa, iar la sfaturile acesteia, mama sa a inscris-o la un profesor de canto.

In Calarasi, Gabriela Amzaru canta de cate ori are ocazia la diferite evenimente private. Eleva a unui liceu cu profil pedagogic din Calarasi, tanara isi doreste sa se specializeze in domeniul muzical. 

Toti prietenii Gabrielei sunt mandri de ea si o sustin din toate punctele de vedere. Ambitioasa si hotarata sa isi gaseasca locul pe scena muzicala din Romania, tanara a participat la Vocea Romaniei din dorinta trai o experienta inedita din care va avea, cu siguranta, numeroase lucruri de invatat.

Citeste si: Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

Gabriela considera ca este facuta pentru a ajunge in topurile muzicale, iar pentru reprezentatia de la Vocea Romaniei a dat tot ce a avut mai bun. Concurenta a urcat pe scena si a interpretat intr-o maniera originala piesa "Ileana", apartinand Loredanei. Inca din primele secunde, antrenorii au fost incantati de vocea puternica a tinerei, iar Loredana chiar s-a intors sa vada cine este curajoasa care a ales sa ii cante piesa.

Expansiva si plina de energie, Gabriela a facut spectacol pe scena, semn ca s-a simtit extrem de bine in aceasta postura. Mai mult, Gabriela a reusit sa il convinga si pe Smiley sa isi intoarca scaunul, iar artistul a ramas surprins sa vada cat de frumoasa este concurenta. 

Dupa indelungi schimburi de replici, Loredana a reusit sa o convinga pe Gabriela ca locul sau este in echipa sa.   

Gabriela Amzaru s-a alaturat Echipei Loredana.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni