• PRO TV
  • Smiley vine sambata, de la 10:30, la Ce se intampla, doctore?

Smiley vine sambata, de la 10:30, la Ce se intampla, doctore?

Smiley vine sambata, de la 10:30, la Ce se intampla, doctore?

Sambata dimineata, Oana Cuzino prezinta ultima editie a acestui sezon Ce se intampla, doctore?, in care accentul s-a pus pe intelegerea mecanismelor de functionare a corpului uman. A fost un sezon in care nu au lispit invitatii speciali, care au adus povesti savuroase: Andreea Esca, Pavel Bartos, Corina Caragea,  Mihai Bobonete sau Adrian Vancica.

Sambata aceasta, de la 10:30, Oana propune trei retete de vitalitate  pentru categorii diferite de varsta. Pentru acest lucru va apela la un coregraf talentat, Madalin Farc, a carui munca este admirata in fiecare vineri la Romanii au talent. Oana Cuzino va ramane pe scena celui mai iubit show de divertisment, pentru ca Smiley va vorbi sambata despre metodele prin care se mentine plin de energie. 

Sa cautam pe internet solutii pentru o problema medicala este o practica intalnita din ce in ce mai des in ultimii ani. Potrivit Google, lunar se strang o suta de miliarde de astfel de cereri.  Cum se scrie povestea iluziei diagnosticului aflat la un click distanta, aflati sambata, de la 10:30.

Ochiul este organul ce are drept functie principala detectarea luminii. Linia fina dintre a o sesiza si a fi deteriorat de pe urma contactului este una dintre preocuparile majore ale medicilor oftalmologi. Cu ajutorul lor, Oana Cuzino le va spune telespectatorilor de ce este periculos sa ramana... cu ochii in soare.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, de la ora 10:30, la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni