Smiley si Horia Brenciu canta in duet cu echipele lor la Vocea Romaniei

Smiley si Horia Brenciu canta in duet cu echipele lor la Vocea Romaniei

Incepand cu aceasta saptamana, “Vocea Romaniei”, super show-ul de la ProTV va fi difuzat nu doar marti seara, ci si vinerea de la ora 20:15.

In editia de marti, 6 decembrie, Smiley si Horia Brenciu sunt antrenorii care isi arunca in lupta echipele. Cei 4 concurenti din fiecare echipa sunt gata sa ia cu asalt scena si sa ii convinga pe cei de acasa ca merita sa castige marele premiu. Numarul aspirantilor la titulul de “Vocea Romaniei” devine tot mai restrans.

In urma editiilor din aceasta saptamana fiecare antrenor va ramane cu 3 concurenti. Regulamentul este urmatorul: in urma voturilor publicului, primul clasat este salvat automat, antrenorul salveaza si el un concurent, iar ceilalti doi intra la duel. In urma “cantecului decisiv”, antrenorul il va alege pe cel care merge mai departe spre marea finala.

Una din marile surprize ale serii vor fi duetele cu antrenorii. Smiley si Horia Brenciu au pregatit doua momente speciale alaturi de echipele lor. “Am ales o  piesa vesela, o piesa sugestiva  pentru relatia noastra ca echipa si relatia noastra cu muzica si cu acest show : ne bucuram de fiecare moment, de muzica si incercam sa ii bucuram si pe altii. E un moment super distractiv, noi ne-am simtit foarte bine facandu-l si sper ca asta sa se intample si cu cei de acasa. Va fi o seara speciala pentru ca baietii mei, Marcel, Stefan , Catalin si Anthony vor face senzatie!”, a spus Smiley.

“Marti seara vom aduce un tribut  uneia dintre cele mai mari voci ale muzicii din toate timpurile. Cand am avut prima intalnire,am hotarat ca vrem sa facem ceva dinamic. Cand e vorba de echipa mea si de copiii mei, Iuliana, Irina, Max si Robert, ma gandesc la un singur  lucru: spectacol!Asta vreau sa facem maine. Pe scena nu vor fi doar voci, ci si actori si dansatori, un moment complex la care nu s-a muncit putin!”, a povestit si Horia Brenciu. 

Inainte de show, cei doi antrenori au petrecut alaturi de concurentii lor si nu doar in sala de repetitii. Smiley s-a intalnit cu cei patru chiar la el acasa, iar Horia Brenciu i-a scos la masa pe concurentii sai.

Nici in editia de marti nu va lipsi invitatul special. Dinu Valentin, ocupantul locului trei de la “Romanii au talent”, vine pe scena de la “Vocea Romaniei”.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni