• Emisiuni
  • Vocea României
  • Smiley, Loredana, Horia Brenciu si cativa dintre fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" canta alaturi de Marius Moga de ziua sa

Smiley, Loredana, Horia Brenciu si cativa dintre fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" canta alaturi de Marius Moga de ziua sa

Smiley, Loredana, Horia Brenciu si cativa dintre fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" canta alaturi de Marius Moga de ziua sa

Sambata, 29 decembrie, ora 21:30, la Hard Rock Cafe.

Anul acesta, Marius Moga stie foarte clar ce cadou isi doreste de ziua lui: sa cumpere instrumente musicale unor copii talentati aflati in centrele de plasament. 

Pentru asta, Marius isi va aniversa ziua printr-un concert caritabil, “Happy Birthday Music”, ce va avea loc pe 29 decembrie, incepand cu ora 21:30, la Hard Rock Café.  

Pe scena vor urca alaturi de Moga colegii antrenori de la “Vocea Romaniei”, Smiley, Loredana si Horia Brenciu, dar si CRBL, Monica Anghel, Delia si What's UP. Invitati in concert vor fi si fosti concurentii preferati de la “Vocea Romaniei”, care au spus numaidecat prezent la invitatia antrenorului: Julie Mayaya, Vizi Imre, Cezar Dometi, Silviu Pasca, Dalma Kovacs, David Bryan, Cristi Nistor, Cristian Sanda si Liviu Teodorescu.

Dupa ce le-am aflat povestile, mi-am dorit foarte mult sa ii ajut pe acesti copii si ma bucur ca am alaturi atat de multi prieteni care imi sustin cauza. Faptul ca vor veni la acest concert este cel mai frumos cadou pe care mi l-ar putea face de ziua mea”, a declarat Marius.  

Concertul caritabil “Happy Birthday Music” va avea loc pe 29 decembrie, incepand cu ora 21:30 in Hard Rock Café. Evenimentul este deschis tuturor celor care isi doresc sa se bucure de o seara cu super muzica si sa sustina talentul unor copii a caror singura sansa este ajutorul celor din jur. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni