• PRO TV
  • Smiley, la frizer. Cum a apărut artistul pe Instagram după ce a fost la tuns

Smiley, la frizer. Cum a apărut artistul pe Instagram după ce a fost la tuns

Smiley, la frizer. Cum a apărut artistul pe Instagram după ce a fost la tuns

Smiley este iubit de fanele sale indiferent de cât de lung are părul, însă asta nu înseamnă că frizura artistului nu rămâne un subiect de dispută pe rețelele sociale. Deși majoritatea admiratoarelor l-a rugat să se tundă în momentul în care și-a lăsat plete, acum multe dintre ele s-au obișnuit cu acest look mai… rebel.

Cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de la hairstylist, în care le spunea fanilor că urmează să se tundă. “Chiar acum sunt la salonul lui Florin Noje din Piața Romană. El m-a sfătuit să-mi las părul lung, tot el urmează să mă și tundă.  Aștept propunerile voastre de tunsori până la ora 21, iar asta nu înseamnă că nu mă tund tot cum vreau eu”, a glumit artistul.
 

Citeste și: Cel mai sincer interviu cu Smiley! Ce spune artistul despre femeia de lângă el!

Fanii au luat în serios cererea artistului și l-au bombardat cu peste o mie de comentarii. În scurt timp, a apărut și răspunsul lui Smiley :)  Cu noua frizură… în Photoshop :) Amuzant este însă că mulți nu s-au prins că e o imagine editata și l-au felicitat pe cântăreț pentru noul look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe

În continuare așteptăm să vedem ce a făcut Smiley la coafor :) Și-a tuns doar vârfurile sau a renunțat de tot la plete? Voi ce ziceți? :)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni