Smiley, flancat de doua domnisoare superbe la "Vocea Romaniei", ACUM, la ProTV

Smiley, flancat de doua domnisoare superbe la "Vocea Romaniei", ACUM, la ProTV

Sambata, 19 octombrie, de la 20:30, la ProTV, auditiile pe nevazute continua la "Vocea Romaniei" cu voci magice, care vor intoarce din nou toate scaunele antrenorilor.

Daca in editia trecuta concurentii i-au lasat pe jurati fara replica, i-au facut  sa rada cu lacrimi sau sa le confunde vocile cu cele ale unor artisti consacrati, in aceasta sambata, noi personaje vor urca pe scena celei mai tari competii a vocilor din tara. Emotiile cresc, iar batalia este din ce in ce mai apriga pe masura ce locurile din echipele antrenorilor se ocupa. Toti vor demonstra ca in competitia suprema a vocilor “conteaza doar vocea”, dupa cum a spus Loredana. Unii vor sari prin platou, altii vor incerca sa isi domoleasca emotiile sau vor plange de bucurie, insa un lucru e sigur:  adrenalina va atinge cote maxime in randul aspirantilor la titlul de "Vocea Romaniei".


Smiley va avea parte de un moment cu totul special in editia de sambata a show-ului, care il va determina pe Bartos sa exclame: “Am vazut si romani fericiti!”. Antrenorul se va trezi la brat cu doua surori superbe, a caror mama va declara, din culise: “Il facem pe Smiley un ginere”. Ramane de vazut daca frumoasa concurenta va impresiona si prin calitatile vocale, pe langa cele fizice, in editia de de sambata a “Vocii Romaniei”.

Si de aceasta data, antrenorii se vor “intepa” in stilul caracteristic, totul pentru a pune mana pe cei mai buni concurenti. “Eu ma musc de limba sa nu-ti spun anumite lucruri”, ii va spune Moga lui Brenciu, in timp ce Horia se va oferi sa il invete pe Marius cum sa imbratiseze mai bine. 

Randurile se strang in echipele antrenorilor, iar concurentii sunt gata de lupta, sambata seara, cand tara intra din nou pe frecventa muzicii de calitate, de la 20:30, la “Vocea Romaniei”, numai la Pro Tv. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni