Smiley, detalii exclusive din culisele show-ului Vocea României. Cum este să împartă scaunul cu Theo Rose

05 August 2022, 09:27


	Smiley, detalii exclusive din culisele show-ului Vocea României. Cum este să împartă scaunul cu Theo Rose
Autor: Alina Popa

Toamna aceasta, vocile vor vibra pe scena show-ului care a schimbat destine și a scris istorie. Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun.

Într-un interviu pentru PRO TV Plus, Smiley a dat detalii din culisele show-ului. 

Întrebat ce voci caută în acest sezon de Vocea României, antrenorul a răspuns: “În general voci interesante și diferite între ele... o voce care poate să exprime sensibilitate, care poate să livreze energie, emoție și cât de cât versatile, dar în același timp cu un timbru recognoscibil”. 


Smiley, unul din dintre veteranii show-ului, s-a declarat încântat de faptul că împarte scaunul cu Theo Rose: “E foarte frumos! E o plăcere să stai cu Theo. E de gașcă, e glumeață... E o prezență foarte mișto, îmi place să lucrez cu ea și e un artist pe care îl apreciez de când era mic. E fun, plus că îmi mai ușurează și mie munca”.

Mai mult, Smiley a dezvăluit că antrenorii au o nouă regulă și vor putea alege câți concurenți doresc: “Anul acesta, ni s-a mai dat o regulă. Putem să alegem cât de mulți oameni vrem. Ne putem întoarce de câte ori vrem, dar la finalul audițiilor pe nevăzute trebuie să avem doar 14 concurenți. Și asta e o treabă grea”.

Vezi interviul integral în materialul VIDEO de mai sus

Vocea României, sezonul 10, va fi în toamnă la PRO TV și pe VOYO


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies